Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişilik testi misali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
YOL ORTASINDAN YÜRÜDÜM BEN, BANA GÖRE DEĞİL KALDIRIM

ben şöyle bir şey yapıyorum. normalde insanlar atıyorum on metre menzil içindekilerler göz teması kurar, yürüyüşünü planlar falan.

ben daha ötesine bakıyorum, önceden planlıyorum, istiklal kadar kalabalık değilse zaten adam geldiğinde ayrı kulvarlarda oluyoruz.
Mesaj tarihi:
genelde yürüyorum, önüm açılıyor.
açılmazsa üzerime doğru gelmeye devam eden birisi varsa

*yaşlı diilse
*sevgililer diilse
*bayan diilse

çarpışırsak, can sıkabiliyorum
Mesaj tarihi:
bi de ben eğer 3-4 kişi göt göte üstüme üstüme geliyosa kesin 2sini kestirip aralarından çaturk diye çarpa çarpa geçiyorum genelde. tabi balici tipli insanlar olursa yola indiğim bile oluyo. olur ama bence öyle.
Mesaj tarihi:
daha dün aklımdaydı bu. eğer direk yolu kapatıyorlarsa ben karşımdakinin tepkisine bakıyorum genelde. (dipnot; burası ingiltere)

2 kişinin geçebileceği bir kaldırımdayız dün, 2 herif 15 saniye uzaklıkta hiç bozmadan geliyorlar yakınıma doğru, nerdeyse 5 adımlık yer kaldı hala tık yok adamlar kımıldamayınca zerre kımıldamadım bende son anda biri sola indi kaldırımdan hafif.

karşımdaki hafif hareket ederse bende ediyorum veya geçerken omzumu falan kırıyorum hafiften. yok öküz gibi geliyorsa sallamıyorum, gerekirse çarpışalım. ondan sonra da

Are you blind for fuck sake?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ben genelde oldukça hızlı yürüyorum. oradan buradan geçerim hızlıca. yol verilmesini beklemem.

+1

Biriyle karşı karşıya tıkanınca hep veririm ama. Amerikalılar kibarlık bilmedikleri için kendilerine güvensiz derler tabii sdf.
  • Yeni Oluştur...