Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afganistan'da BM bürosuna saldırı: 11 ölü


Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/planet/17437230.asp?gid=381
said:
Afganistan'ın kuzeyindeki Mezar-ı Şerif kentinde, ABD'nin Florida eyaletinde 20 Mart'ta Kur'an-ı Kerim'in bir kopyasının yakılmasını protesto eden Afganlar, Birleşmiş Milletler (BM) bürosuna saldırdı. Olayda 11 kişinin öldüğü bildirildi.

Yetkililer, hayatını kaybedenlerden 8'inin yabancı uyruklu BM görevlisi olduğunu belirtti. Reuters ajansına konuşan bir polis yetkilisi, ölenlerden ikisinin kafasının gövdelerinden ayrılmış şekilde bulunduğunu ifade etti.

BM'nin Afganistan'a Yardım Misyonu (UNAMA) bürosuna yapılan saldırıda ayrıca 3 protestocunun öldüğü bildirildi.

BM Sözcü Yardımcısı Ferhan Hak,UNAMA'nın başı ve BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un Afganistan Özel Temsilcisi Steffan Di Mistura'nın ne olduğunu yerinde görmek için şu an Mezar-ı Şerif'e gitmek üzere yolda olduğunu söyledi.

Florida'nın Gainesville kasabasında 20 Mart'ta küçük bir kilisede, geçen yıl 11 Eylül saldırılarının yıl dönümünde Kuran yakma eylemi planladığını açıklayan ve tepkiler üzerine bu planından vazgeçen Amerikalı rahip Terry Jones'un liderliğinde, başka bir rahip Wayne Sapp tarafından Kur'an-ı Kerim'in bir kopyası yakılmıştı.

vay manyaklar BM görevlisi adamların kafalarını kesmişler, din diye neler yapıyor hayvanlar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o diilde amerika sagolsun insanligin kurdugu en potansiyel vadeden, dunyadaki en onemli kurum olmasi gereken BM dekorasyondan baska bi ise yaramiyor

varligi ile yoklugu arasinda bir fark yok, oysa kucukken BM tanitimlari + maykil in we are the world esliginde ne hayaller kurardik

pis herifler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...