Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Merhaba benim 2 yasinda mavi dişi bir muhabbet kusum var. Hanfendi heray yumurtlama olayina giriyor ama pek basarili olamiyor boyle her ayin 2 gunu topac gibi geziyo yanimdan ayrilmiyo. Hanfendiye su anada kadar 6 tane erkek muhabbet kusu aldik bunlarin 2 tanesi intihar etti 1 tanesini babam oldurdu 3 taneside hastalanip tahtali koyu boyladi. Ayrica hanfendi cok vahsidir benim disinda herkeze saldirip gagasi ile parcalama modunda. Ben ne istiyorum bu hanfendiye soyle iyice tecavuz edicek bi erkek muhabet kusu :) soyle 1-2 yavrusu olsun onlara baksin beni rahat biraksin istiyorum yada tavsiye. PS: Piskopat hayvan bana cok kotu asik bu arada, hatta bunun ilk kocasi vardi o da asikti benim icin kavga ediyorlardi piskopatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi o değil de epik bi post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ona istediğini ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hehe yok onu yapamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ona genç erkek alma işi bilen bir erkek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 şu posttan senaryo çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ona küçük coşkunlar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hahaha cidden ilk post çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Llama said: ona genç erkek alma işi bilen bir erkek lazım bende onu ariyorum pet shoplarda felan bulamadim buralarda (kadikoy tarafi), iki kere aldim oyle kus biri intihar etti, biride hastalandi oldu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 senin kuş femme fatale imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yalnız adam kuştan yana baya dertli.ona gerçek kuşu göster dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 muhabbet kuşu az gelmiş ona sen git horoz falan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar