Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Saati tekrar kontrol ettim.... Evet... 8:00 i 20 geçiyordu...Saatimde tam 8 dakika ileriydi normal saatten... Tamı tamına,3 dakikam vardı evden çıkmak için... Zil sesi ile aşağı inerken,giydiğim 2 kat giysinin rahat olup olmayacağını merak ediyordum... Soğuk rüzgarı hissedince,"keşke bir kat daha giyseydim" demekle yetindim... Bir yandan içtiğim sodayı sindirmeye çalışıyordum,bir yandanda sarı camlı gözlüğümü arka cebime koymaya... Bir tek ledli fenerim vardı..Oda 3 metre önümü gösteriyordu sadece.. Şehir içindeki düzlükten henüz çıkmamıştık ki,kolum kadar bir şey önümüzden koşarak geçti..ardından 2-3 yarasa tepeden..Büyük kuyruklu bir fare olduğunu varsaydım.... Rotanın 1. Bölgesinden çıkmış, 2. bölgeye,en zorlu ve 10 dakika civarı sürecek olan tırmanışa başlamıştık ki, yolda bizi gören herkez,uzunlarını yakarak bizim gibi ışıl ışıl cıvıl cıvıl şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyordu... 2. Bölgenin 2. tepesinde bir adet polis amca durmuş bize ışıkla "çek sağa" sinyali yapıyordu... Sağa çektik... " -Hayrooooooollaaaaa [ağzı açıklıktan kapanmamıştı halen] -1 Ay sonra yarışımız var memur abi...Antrenmana çıktık.. -Bu yollar tehlikeli... ...-Gerçi sizin ışığınızda var...[Bisikletleri inceledi 2-3 saniye] -Kolay gelsin memur abi.. -Dikkatli gidin... " Dikkatli gidiyorduk belli ki... Karanlıkta Kronometremi göremiyordum ama,arkadan gelen bir aracın uzunlarını yakması ile gördüğüm 50 km hız,2. bölgenin iniş rampasından buz kütlesi olmadan geçtiğimizin kanıtıydı... Arkada yanıp sönen ışığımı bolca takip etmek zorunda kalıyordu Uğur abi..Belli ki,antrenmansızlık yokuşlarda ağlatıyordu... 3. Bölgeye geçmiştik.... Tahmini olarak,Şehirden 20 KM uzaklıkta,en yakın insanlığa bilinmez kaç km yakındaydık... İkimizde farları kapatıp gök yüzüne baktık 1-2 dakika yol boyunca..[arkadaki yanıp sönen sinyaller hariç] O an,keşke bu yol hiç bitmese dedim.."Gökyüzündeki yıldızları yol boyunca onar onaar saysam bitirebilirmiyim?" diye sordum.Saymak için zamanımız boldu... Rotanın yukarıdaki resimde görünmeyen kısmındaki çıkışın ağlatan bölümlerine devam ediyorduk... Güzel ve sıkı bir çıkışı,Konuşa konuşa fazla zorlanmadan çıktıktan sonra,75.2 rekorumu kırdığım inişe geldik... tabii, "Hiç bir şey görmeden inmekle,rüyalarda yüzmek arasında hiç bir fark yok" inanın...En az,100 metre önünüzü görmeniz gerekiyorken,sıfır ışıkta,yolu ortalayarak karanlıkta inmek daha farklı... Ne önden gelen bir araç var..Nede arkadan... Yol bize ait.. Karanlık bize ait... Yıldızlarsa tamamen bizim.... Buz tutturan bir inişten sonra tahmini olarak çeşmenin olduğu yere geldik... Suyu doldurmak için çeşmenin oraya gittiğimizde 2 adet kurbağa "Ne işiniz var lan burada" diyordu bize...Suları doldurup,elemanları fazla rahatsız etmedik... 30 dakika sonra,saat, 22:30 u gösteriyordu... Önünden 5 dakika önce geçtiğimiz tabela ise "Konya 40" ı... Kronometre,tabelayı geçeli bir yığın dakika ve bir yığın yol olalı halen 39.6 daydı...Son 400 metre... İyicene hızlanan teker sesleri... "Son 200!" diye bağırdım... Dahada hızlı teker sesleri kulağımızda yankılanırken, Son 2 metreyi teker farkı ile 40.00km da tamamladık ;) Durum bir 30 saniye daha yıldızlara baktıktan sonra,"şimdi iniş zamanı geldi" dedim...Neler olacağının hiç farkında değildim halbu ki... Discman bir parçayı daha döndürdü...Bol gazlı bir parça...Çatır çatır kulaklarıma gelirken,frenleri bıraktım yokuştan aşağı... İniş boyunca,Uğur abi önde,ben arkada indim...Rüzgardan karlı,Arkada olmama Rüzgardan ve soğuktan her yanım donuyordu,Uğur abinin yaşadığı soğuğu hayal bile edemedim... Saat 23:45 Rekorumu kırdığım yokuşun sonuna doğru geliyorum... Uğur abiyi geride bırakalı bayağı olmuştu anlaşılan... Bir fındık faresinin benim bembeyaz ledli ışığımın altında ezilmekten kurtulduğu saniyelerden sonraydı... Düzlüğe gelirken,Geride bir ses duydum... "VRRRRRRRRNNNNN.....VNNNNNNNNNNNNN" Bana lazım olan sesti...Bir vites düşürme sesi! Vitesimi yükselttim... Kafamı çevirip Gerideki kamyona baktım... 20 metre... Hızımı biraz daha arttırdım... 15 metre... Biraz daha... 10 metre... Yanına yaklaşmaya başladım,arada 1 metre kalana kadar... 5 metre... Sert fren yaptım... Yanıma geldi bir anda... Ya şimdi yapacaktım ne yapmam gerekiyorsa,yada bekleyecektim... Arkasına geçip var gücümle devirden ve laktik asitin verdiği ızdıraptan kalanları yüklendim... "Eee?" "Eee???" Bu kadar mıydı??? Resmen biri önüme 1000000 wat gücünde bir vakum makinesi koymuş beni çekiyordu.... İyice sevmiştim ben bu işi...Eee nasılsa,bir iniş daha vardı... Bir kırmızı.... Bir siyah... Evet... Bir kamyonun arkasından iniyordum rampayı...Zaten kaptan,bir fren yapıyor,10 saniye hızlanıyor,sonra yine fren yapıyordu... Fren yaptığı zaman yol kıpkırmızı aydınlanıyor,ardından yine eski ufak kızıllığına dönüyordu... Bir ara kronometrede "70.8" gördüğümde "Allah Allah...Sanki hiç gitmiyorum..." diy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 iyi hız yapmışın :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 valla okumaktan buyuk zevk aldım o suratına carpan ruzgarıda hıssetmek ısterdım acıkcası :)[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bende üniye bisikletle gitmek istiyorum ama park sorunu olmasa[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 03:42 tarihinde demiş ki: bende üniye bisikletle gitmek istiyorum ama park sorunu olmasa bende de aynı sorun var .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 derslıge alın bısıkletlerısnızı :D[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bide vakıf ünisi olacak bizimki kodumun yeditepesi[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 OPAREY...[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Half olm... Ne diyim lan sana?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 WAFFLEEEEEE!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eee... Griz.. Hızlı yaşayan bir ben değilim dimi?? ;))) Hani aşktada hızlı yaşayanlar var diiiiimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 - Griz naber bab? - Iyi bab en iyi ben. - Kendimi seviyorum griz bab. - Bende griz.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abi iyice zıvanadan çıktın sen ya[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yahu birader sen holivod'a git dublör filan ol, kafanı gözünü kırarken para kazanırsın hiç olmazsa.. :) ceki çen oynatsın seni ehe Allah kazadan saklasın seni, 93 ile bir uçsan ayda üs kurarsın.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mükemmel bir yazı olmuş half okurken büyük zevk aldım ve bisiklete olan aşkının ne boyutlarda olduğunu anladım. Bende o akşam sürüyomuş gibi hissettim kendimi gerçekten teşekkürler. İçimde böle bi heyecan, huzur doldu yazıyı okurken resmen anlattığın yerleri gezmişim gibi.Yeni yazılarını bekliyoruz. Rekorunu da kutlarım gerçekten zor bir işi başarmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bende scooterla 86 gördüm. Yanaklarımdan akan gözyaşları cidden keyif veriyor. Tek korkum ya düşmüş olsaydım oldu yavaşladığımda. Ya düşmüş olsaydın Mumi ne olurdu? Ya sakat kalsaydın Mumi değer miydi bir anlık hız uğruna? Seni sevdiğimden yazıyorum yoksa ister hızlı digersin ister yavaş karışamam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Harbi manyaklık yapmışsın kusra bakma ama kaza yapsaydın fırlasaydın bisikletinden bi anlık rekor için degmezdi bence. Çok aksiyon bi adamsın ama böyle şeyleri yapacakken kötü olasılıklarıda düşün biraz kendin için.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yazı güzelde yapılan manyaklık,mumi hayatta yapacak başka şeyin yokmu abi,allah göstermesin tekerlek kaysa,çakıla taşa gelse doğrulamazsın bir daha.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Discovery de görmüştüm tuz çölünde(hız testleri yapılan yer) bisikleti bi arabanın arkasına bağlamışlar max ne kadar gidebilicek die deniyolar. ama arabanın arkasında rüzgar kalkanı yapmışlar... tam hatırlamıorum ama galiba 160 gibi bi hızda aradaki bağı kaldırıyolar ve adam bisikletli kendi gücüyle devam edior. daha dorusu edemiyor ve 2-3 metra ara açılınca kalkanla adam direk yere yapışıyo o hızla... Valla acımıştım adama[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 halfmumi dünya rekoruda böyle kırıldı önünde araç ilerliyince aracın yaptığı hava boşluğu seni çekiyor ve daha hızlanıyorsun:)[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tehlikeli tabi...[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tayt giyip konyanın kırsal kesimlerinde nurilerin arasında dolaşmasından daha tehlikeli değil[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eheh sufer :)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Çok seviyorum ben bu Mumi'nin yazılarını .[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Mumi bu rekoru kırarken düşünmemiş ki: düşmeyi... En kötü ihtimal Paticikte bir daha göremezdiniz.Bir kamyonun arkasından yada yoldan kazımaları bayağı uzun süre alırdı :) Ben o hızı yaparken ne rüzgar hissediyordum,nede yolun kenarlarını görüyordum :) Tahmini "50-60 vardır şimdi" diyordum rüzgarı hissetmediğimden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar