tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 girmiyo ya. kendiminkine de ulaşamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ilk tıkladığımda gelmiyordu yogunluktan sanırım. 1 kitapçık 23 mb öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben indirdim bir tane. eve gidiyim şu çembersel dalgayı deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben indiriyorum su an 1 tane ftp://2011ygs-kitapcik.osym.gov.tr/051%20-%20AMASYA-MERZ%C4%B0FON/YGS_2011_020.pdf şunu deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 başka bi yere upload edin ya görelim biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 cevap anahtarı nerde karşılaştırma için bakayım hangileri doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.frmtr.com/ygs-ve-lysye-hazirlik/3977289-butun-kitapciklarda-cakisma-sozkonusu-3.html bu var bi de. çok pis gazlardayım şuan. iptal ettirek şu sınavı ha gayret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 dream on brother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://hotfile.com/dl/113202072/0fe09da/YGS_2011_020.pdf.html ornek kitapcık hotfile a yükledim yalnız cevap anahtarı nerde bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 çok ilginç lan.avrupada böyle bir olay ortaya çıksa o hükümeti çoktan indirmişlerdi.bu 1 değil 2 değil.her sınavdan sonra aynı şey aynı tartışmalar.buna rağmen kıçını kaldırmaktan aciz insanlar.bu kadarmı aciziz ya. bu sefer gündemi değiştirmek için ne yapıcaklar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 www.frmtr.com'u millet nasıl okuyor be.. bi sf'de 5tane evet 5tane mesaj var sadece! cin ali kitaplarını okuduğumuz o güzel günlerden beri bu kadar bol sf'li az içerikli bişi okumamış olabilirim.. yaşasın cin ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tinu said: http://hotfile.com/dl/113202072/0fe09da/YGS_2011_020.pdf.html ornek kitapcık hotfile a yükledim yalnız cevap anahtarı nerde bunun aklımda her cevap. indirip bakıcam yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 iptal etmezler, 2. sınav için şifre çözme teknikleri geliştirmeye bakın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 rastgele seçtiğim kitapçıktan rastgele 4 soru üzerinde denedim tuttu. devam edicem birazdan AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahah bu ne la http://www3.bobiler.org/upload/photographs/228252319k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Abi okulları yaksalar ya sınavlar iptal edilene kadar. çok kral olur sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi bu google aramalarından sonra iş kesinlik kazandı ya. bu şifre kopya için oluşturulmamış olsa bile içeriden birilerinin bu bilgiyi sızdırdığı kesin yani. şu güne kadar iyi niyetli davranmaya çalışıyordum ama bu da fazla artık. sınav iptal olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tinun verdiğine şöyle göz gezdirdim. 1 2 tane tuttu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ya cevap anahtarı nerde var bı link verirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bilmem de aklımdaydı benim cevaplar abi en basit sorulara bak çöz işte 10 sni alır mutlak değer olanlar. ve tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 tinu said: ya cevap anahtarı nerde var bı link verirmisiniz O_O google 2011 ygs cevap anahtarı osym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 noldu lan adam sordu zoruna mı gitti !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Hani her adaya ayrı ayrı oluşturulmuştu kitapçıklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 algoritma uyuyor hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar