kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthan said: sallamış ben de femdeydim.(yanlışlık olmasın femin bursa şeysi işte) derece sınıfındaydım bi de. şüphe çekmese çekmese bizim sınıf çekmez. hadi bana vermemişlerdir belki sevmiyolar beni pek sdf bizimkilere de vermemişler sizinkilere vermediklerini nerden biliyon? ayrıca her şakirte verilmesine gerek yok ki. zekası az olanlara vermişlerdir ne malum... aa bak aklıma ne geldi. şimdi bunlar üniye gidecekler ya. bu şahıslar belirlenip her dersten bırakılsalar, 2 seneye okuldan aılsalar ya da bi türlü diploma sahibi olamasalar. ne güzel olurdu di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi bunların tespit edilip ömürleri boyunca okumaları engellenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Aluriel said: kaç net çıkarıdn sayısaldan sen ondan haber ver. abi ben fen lisesi mezunuyum. dedim ya derece sınıfındaydım diye sdf bana sorduğun soruya bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 derece sınıfına ne diye versinler abi asfasd.%90 kazanırsınız zaten asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 e abi adamların amacı birinci mirinci çıkarmak değil mi ? sonra salaklara verirlerse şüphe çekmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 şurada bi çembersel mod uygulayamadın sorulara nasıl derece sınıfına aldılar seni? haa bursaymış. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 böle yağma görülmedi yavaş yavaş taktirimi kazanmaya başladı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Rabbime sordum, mod-medyan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 rahatsiz said: şurada bi çembersel mod uygulayamadın sorulara nasıl derece sınıfına aldılar seni? haa bursaymış. tamam. ahah mod medyan uygulamaya çalışmadım ki orda. jacabonun taktiği uyguladım. meğer adam kendi uydurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Şöyle bir site varmış ekşide gördüm hemen engellemişler ahaha http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22895563 http://sites.google.com/site/ygssifre/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1-2 sayfa önceki site işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 adamı sınavın ortasında tespit edemediysen gerisi bağlamaz ki. ben oturup soruları çalıcam sonra sınava girip full çekip biryerlere giricem 3-5 ay sonra sen kopya çekmişin gel bakalım şöyle diyicekler "yek yea" derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 o yüzden komple sınavı iptal ediyolar öyle durumlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Esnaf said: Fistan said: frmtr de sınavdan 1 gün önce "mod medyanı sınavda şıklara nasıl uygularız" diye başlık açılması ?oha gördüm ahaha :D.bide rüyamda gördüm yazmış kodumun şakirti.bide orda birisi son gün fem dershanelerinde hep bu konu üstünde durulduğunu yazmış. TGB ihbar hattına bildirdim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 dhde okuduğuma göre eskisehirde cogu dershane ögrencisine modmeyan ile ilgili sms yollamış. http://www.google.com/insights/search/#q=mod%20medyan&geo=TR&date=today%203-m&cmpt=q buda google araması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 smarthana görev vermişler git forumlarda teorileri çürüt diye ödül de aker eşarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 baksınlar bütün kitapçıklara. bu tarz yazan çizen varsa öpsünler güzelce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 goldbären said: smarthana görev vermişler git forumlarda teorileri çürüt diye ödül de aker eşarp noldu len zoruna mı gitti ? senin gibi her olumsuz şeye inanmıyorum. neymiş anlamaya çalışıyorum. cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 almışsın şifreyi çakmışsın 180 net (bizim zamanımızda böyleydi) sınavın iptal etmesin diye panikliyorsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 eah öyle olsa gıkımı çıkarmazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kızgın rüzaafanın maceralarına bir konu daha olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ney şifre meselesi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Evet sfdadas şifreli mifreli şeyler iyi olur Hatta MOD MEDYAN diye karakter bile girebilir sadsafdsdfadsfa sesli düşünüyorum tabi kikikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 olabilü ama ilgi kalmadı ki artık :( kimse yorum yapmayınca bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Abi sen öss kas diye ilgilenmiyoruz, yazın görürsün sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar