freemaniacss Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 uzun zamandır bilgisayarıma şarkı falan indirmiyordum.limewire kullanıyordum en son.şu anda 3-5 şarkı indirmem gerekiyor,bana kullandığınız ve önerebileceğiniz limewire benzeri bir program söyleyebilir misiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Limewire benzeri program kullanan kaldı mı hâlâ? Müzik için öncelikli eMusic'den satın alıyorum, yoksa Usenet'e bakıyorum, yoksa Soulseek'e, orada da yoksa Demonoid'e, ondan sonra bir blog araması yapıyorum albüm için, en son public torrent trackerlarına bakıyorum. Senin başlaman geren nokta Soulseek burada sanırım. Ama ben Limewire seviyorum, illa da Gnutella kullanacağım diyorsan (ki deme): Gnucleus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yassah olom yassah bedava müzik indirmek yassah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 tek şarkı için en kolay: google'a: grup şarkı mediafire.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 opensource olani var frostwire diye. daha gozel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 p2p programı kullanmayın. bi ay akdar önce donanımhaberde falan baya bi kişiye mahkemeden yazı glemişti. 400tl kadar mı geçirmişlerdi millete. özellikle almanyadan indirilen hedelerde olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 songr var bayağı kullanışlı bir program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ares kullanıyorum çatır çatır, 4000 8000 ne kadar ceza gelirse hakkımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar