doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahmedinejad said: ne yazdı orada ya gg :)
Desu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 HAHAHA IDRA RÖPORTAJA GEEEEL
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahmedinejad said: uzun bişi yazdıgg gl in rest of the tournament
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Dünkü Huk-IdrA maçına özel: http://www.youtube.com/watch?v=B9g8DMndIJc :D
yvz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 koççum idra yaa koç ! kızdırmıcan beni yoksa mahvederim resmen dedi ve mahvetti..helal
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yvz said: koççum idra yaa koç ! kızdırmıcan beni yoksa mahvederim resmen dedi ve mahvetti..helal Aramızda İdra sever var arkadaşlar :P
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Esas INcontroL kendisini kazıyan Select'e destan gibi yazmıştı onu göremedim, replayını bulurum sonra herhalde.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 huun said: bw'da ne güzel kaydedebiliyorduk oyunu. kaldığı yerden devam ediliyordu. en azından bu özelliği eklesinler. gerçi oyunlar bnet üstünde oynanıyor artık, olabilmez herhalde böyle birşey. dün tümüyle dsc olup tekrar bağladnım oyuna otomatik man 3 kez bu arada. yenı patchte geldi sanırım bu olay
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 yildirimokur said: yvz said: koççum idra yaa koç ! kızdırmıcan beni yoksa mahvederim resmen dedi ve mahvetti..helal Aramızda İdra sever var arkadaşlar :P Hemşericiliğin ileri boyutu o Yıldırım, race'cilik gibi bi'şey.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 doubtful said: Esas INcontroL kendisini kazıyan Select'e destan gibi yazmıştı onu göremedim, replayını bulurum sonra herhalde."gg wp gl in the tournament" ve "you are amazing" yazdı.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 _Spartacus_ said: doubtful said: Esas INcontroL kendisini kazıyan Select'e destan gibi yazmıştı onu göremedim, replayını bulurum sonra herhalde."gg wp gl in the tournament" ve "you are amazing" yazdı. Sana: "gg wp, şahin gözü gibi gözlerin var" yazıyorum.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 _Spartacus_ said: Dünkü Huk-IdrA maçına özel: http://www.youtube.com/watch?v=B9g8DMndIJc :D Tasteless - Artosis teselli çok iyidi ya :D :D
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 doubtful said: _Spartacus_ said: doubtful said: Esas INcontroL kendisini kazıyan Select'e destan gibi yazmıştı onu göremedim, replayını bulurum sonra herhalde."gg wp gl in the tournament" ve "you are amazing" yazdı. Sana: "gg wp, şahin gözü gibi gözlerin var" yazıyorum."gl in the finals"tı, pardon yanlış yazmışım orayı :D
Desu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7E_eF5u9p4U
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 TLO, Idra'yı 2-0 elemiş :D Öyle bir seriden hemen sonra maç yaptırırsanız adama olacağı bu :D
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 _Spartacus_ said: TLO, Idra'yı 2-0 elemiş :D Öyle bir seriden hemen sonra maç yaptırırsanız adama olacağı bu :D Ciddi mi ya? Geri zekalılar niye stream lemez bu karşılaşmayı.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bi de lag yüzünden pause falan olmuş baya. rezil bu yankiler ya
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahmedinejad said: bi de lag yüzünden pause falan olmuş baya. rezil bu yankiler ya Dur şimdi lag değildir, spartacus ona da bi kılıf bulur. :D
yvz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 doubtful said: yildirimokur said: yvz said: koççum idra yaa koç ! kızdırmıcan beni yoksa mahvederim resmen dedi ve mahvetti..helal Aramızda İdra sever var arkadaşlar :P Hemşericiliğin ileri boyutu o Yıldırım, race'cilik gibi bi'şey. aynen öle.ben anlıorm o adamın ragelerini sinirlenmelerini falan..zerg oynarken ister istemez sinirleniosn :D
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Lag değildir demiyorum yahu, lag MLG'nin hatası diyorum. Diğer büyük turnuvalarda niye böyle sorunlar çıkmıyor? LAN olsa iyi olurdu evet ama LAN olmadan da gayet iyi turnuvalar yürütülebiliyor. MLG fail oldu, B.Net değil. Adamlar kendileri özür diliyor işte :D
huun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 doubtful said: Hemşericiliğin ileri boyutu o Yıldırım, race'cilik gibi bi'şey. ırkçılığa izin vermiyoruz arkadaşlar burada, ayağınızı denk alın.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 _Spartacus_ said: Lag değildir demiyorum yahu, lag MLG'nin hatası diyorum. Diğer büyük turnuvalarda niye böyle sorunlar çıkmıyor? LAN olsa iyi olurdu evet ama LAN olmadan da gayet iyi turnuvalar yürütülebiliyor. MLG fail oldu, B.Net değil. Adamlar kendileri özür diliyor işte :D Ben dedim abi, adam blizz çalışanı :D
Tempest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben anlamıyorum ne aptal bi organizasyon bu 2 gündür 6 saat falan acık tutuyorm bunların streamini izlediim mac sayısı 4 ü gecmemiştir,MLG live updates te sürekli şöle muhteşem mac oldu böle muhteşem mac oldu diye anons geçiyolar replaylerini yayınlamaları cok mu zor o,o
Öne çıkan mesajlar