Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MLG Dallas (Nisan 2011)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

bw'da ne güzel kaydedebiliyorduk oyunu. kaldığı yerden devam ediliyordu. en azından bu özelliği eklesinler. gerçi oyunlar bnet üstünde oynanıyor artık, olabilmez herhalde böyle birşey.

dün tümüyle dsc olup tekrar bağladnım oyuna otomatik man 3 kez bu arada. yenı patchte geldi sanırım bu olay
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

yvz said:

koççum idra yaa koç ! kızdırmıcan beni yoksa mahvederim resmen dedi ve mahvetti..helal

Aramızda İdra sever var arkadaşlar :P

Hemşericiliğin ileri boyutu o Yıldırım, race'cilik gibi bi'şey.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

doubtful said:

Esas INcontroL kendisini kazıyan Select'e destan gibi yazmıştı onu göremedim, replayını bulurum sonra herhalde.
"gg wp gl in the tournament" ve "you are amazing" yazdı.

Sana:
"gg wp, şahin gözü gibi gözlerin var"
yazıyorum.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

_Spartacus_ said:

doubtful said:

Esas INcontroL kendisini kazıyan Select'e destan gibi yazmıştı onu göremedim, replayını bulurum sonra herhalde.
"gg wp gl in the tournament" ve "you are amazing" yazdı.

Sana:
"gg wp, şahin gözü gibi gözlerin var"
yazıyorum.
"gl in the finals"tı, pardon yanlış yazmışım orayı :D
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

TLO, Idra'yı 2-0 elemiş :D Öyle bir seriden hemen sonra maç yaptırırsanız adama olacağı bu :D

Ciddi mi ya? Geri zekalılar niye stream lemez bu karşılaşmayı.
Mesaj tarihi:
doubtful said:

yildirimokur said:

yvz said:

koççum idra yaa koç ! kızdırmıcan beni yoksa mahvederim resmen dedi ve mahvetti..helal

Aramızda İdra sever var arkadaşlar :P

aynen öle.ben anlıorm o adamın ragelerini sinirlenmelerini falan..zerg oynarken ister istemez sinirleniosn :D
Mesaj tarihi:
Lag değildir demiyorum yahu, lag MLG'nin hatası diyorum. Diğer büyük turnuvalarda niye böyle sorunlar çıkmıyor? LAN olsa iyi olurdu evet ama LAN olmadan da gayet iyi turnuvalar yürütülebiliyor. MLG fail oldu, B.Net değil. Adamlar kendileri özür diliyor işte :D
Mesaj tarihi:
doubtful said:

ırkçılığa izin vermiyoruz arkadaşlar burada, ayağınızı denk alın.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Lag değildir demiyorum yahu, lag MLG'nin hatası diyorum. Diğer büyük turnuvalarda niye böyle sorunlar çıkmıyor? LAN olsa iyi olurdu evet ama LAN olmadan da gayet iyi turnuvalar yürütülebiliyor. MLG fail oldu, B.Net değil. Adamlar kendileri özür diliyor işte :D

Ben dedim abi, adam blizz çalışanı :D
Mesaj tarihi:
ben anlamıyorum ne aptal bi organizasyon bu 2 gündür 6 saat falan acık tutuyorm bunların streamini izlediim mac sayısı 4 ü gecmemiştir,MLG live updates te sürekli şöle muhteşem mac oldu böle muhteşem mac oldu diye anons geçiyolar replaylerini yayınlamaları cok mu zor o,o
  • Yeni Oluştur...