reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 milliyet said: Müzik portalı "fizy.com" tekrar yayına başladı. Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Turkcell’in satın aldığı popüler müzik portalı fizy.com’un tekrar internette yayına başladığı belirtildi http://ekonomi.milliyet.com.tr/fizy-com-tekrar-yayinda/ekonomi/ekonomidetay/01.04.2011/1371953/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 evet şuan dinlemeye başladım ordan,özlemişim.Ama eski listelerim kaybolmuş,açmıyor onları,gitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bide kaynagini gosteriyo videoyu fln yani, adamlar bizde bisi caliyosa yotubedan cekiyoz gidin onlara sikayet edin diyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 reyou said: bide kaynagini gosteriyo videoyu fln yani, adamlar bizde bisi caliyosa yotubedan cekiyoz gidin onlara sikayet edin diyolar yani. kaynağı nerde gösterdiğini bulamadm , eskiden de yazıyordu şarkı yüklenirken tarayıcının alt kısmında nerden arakladıkları onu diyorsan eğer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 iyi oldu bu laptopta bütün mp3lerim yoktu. aklıma geldikçe buradan dinliyorum. grooveshark demesin kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 valla hiç kullanmadım şimdiye kadar da, ödüllü bir türk sitesi idi sanırım, iyi olmuş açıldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 SoulCube said: iyi oldu bu laptopta bütün mp3lerim yoktu. aklıma geldikçe buradan dinliyorum. grooveshark demesin kimse. artısı ne gerçekten groovesharka göre bunun? hiç kullanma ihtiyacı hissetmedim ben daha bunu. gerçi groovesharkı da sürekli kullanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 iyi işte ne güzel.internet bölümüne açılaydı daha makul olurdu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bir artısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 (tu) iyi oldu ofiste iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 necrO! buna da kopiraytçılar dadanmış ya. bir karma police dinleyemiyok mesela. yoksa sadece bena mı çölmöyör? http://fizy.com/search/radiohead+karma+police Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar