CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ankara'da çok pahalı olmayan motorsiklet eğitimi alabileceğim nereler var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Gel öğreteyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 eğitimden kastın ne ? başlangıçmı ara eğitimmi artcılı eğitimmi ? http://www.ommriders.com bu konuda ii ama pahalı birde 250 cc altındaki motorlara eğitim veren yer yok bildiğim kadarıyla motosiklet klüblerinin forumlarına takıl indirimli eğitimler oluyor onlara katılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 eğitimden kastım başlangıç, ilerleyen zamanlarda da daha üst eğitimler. dedigin yere bir göz atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hmmm.. bu eğitimlerden haberim var evet. hatta geçenlerde konferans gibi birşey yaptılar heralde eğitim başlangıcı. sertifika fln da veriyorlarmış heralde. iyice bir bakmak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hako motorsiklet diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Tekerleği olan her şeyi kullanabiliyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Uçak falan kolay diosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 17 yaşındayken "kanka soldaki cikle alttaki vites en alt 1 üstü boş sonra yukarı doğru 2-3-4 diye gidiyo" diye verdilerdi bana dt125, ertesi hafta klr 250 ile şehirler arası yola çıktım. ps: 1 sende 20 kere düştüm, en son da tek teker gezerken motor üstüme düştü direksiyon köprücük kemiğimi kırdı 2 ay yattım keza alçısı olmayan bi kemik, bi daha da vitesli motor sürmedim.şimdi bakınca eğitim iyi olabilirmiş aslında dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 eski said: Uçak falan kolay diosun yani. uçağın düşerken ilk beni ara o derece ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar