xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Var mı böyle bir yol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 varsa bende ogrenmek istiyorum,ayrica türkiyede ttnet üyeligim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 linux vs diyorlar onlar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 türkiye'den vpn hizmeti alırsan neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Sey biraz daha acar misin? Soysana konuyu. Napicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ttnet abonesi olmadan izliyorum ben ama yurt dışında değilim. alternatif olarak yildiz.tv kullanabilirsin belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 TTnet üyeliği olmadan nasıl izleniyor bilmiyorum ama TR ipsi istiyordu sanırım. VPNle ip işi hallolması lazım. VPN, Virtual Private Network. Atıyorum sen Almanyadasın, Alman ip'in var, Fransa'daki VPN serverlarına bağlanıyorsun, Fransız iP'in oluyor, o networke dahil oluyorsun, herkes seni Fransız sanıyor. Proxyden gibin amma sadece browserda fln değil, pcdeki her uygulamayı o yeni ipyle kullanıyorsun, bağlantılarına göre pingin fln düşüyor (Ben WoW oynarken çok faydasını görmüştüm). Şimdi işin civcivli yanı, bu işlem genelde ücretli. Bir siteye üye olup ordan hizmeti alman gerekiyor. TR'de serverı olan fazla yok herhalde, bi google yap derim. VPN Turkey fln. Ben Almanya için kullanırken aylık 10$ civarı Unlimited bandwith kullanıyordum, kafanda ortalama bi fiyat olsun diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Aluriel said: ttnet abonesi olmadan izliyorum ben ama yurt dışında değilim. alternatif olarak yildiz.tv kullanabilirsin belki ? nasıl nasıl nasıl? ttnet abonesi olmadan nasil izleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ttneti olan birinin üyeliğini kullanıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 konuyla biraz alakalı www.tvarsivi.com diye bir site var. bütün kanalları en fazla 10 dakika gecikmeyle arşivliyor. açıp izleyebiliyosun. sitenin esas güzelliği programları 15 er dakikalık parçalara bölüp youtube hesabına yükletebilmen. flash çalışmayan mobil cihazlarda baya güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 kozalak said: ttneti olan birinin üyeliğini kullanıyor işte. bu işte babamın aldırdım tivibu. onun şifresiyle izliyorum uyndunette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 www.yildiz.tv den izliyorum ben. ayrıca ntv ve ntvspor'un kendi sitesinde canlı izleme kanalı var. türkiye'deykende ntv ve ntvspor izliyodum genellikle zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar