aethras Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 banada bi code gonderirseniz sevinirim
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Nasi bi hype varmis bu oyunda onu gordum. 9gb download ustune 30dk sikilmadan oynayabildim ancak (WoW/guild wars/WAR kirmasi oyun olmus da bu 3 oyunu zaten daha onceden oynamistim). Su ally event olmasaydi 40 dolar bayacaktim bi de =P
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi bana hala mail gelmemiş ya :D
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 öf bi deniyim oynıyanlarla daha rahat dalga geçmek için dedim 600 kbpsye kadar yolu varken 200 ile zor indiriyor installerı bağlantıları bile dandik heriflerin meh
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 8mbitte 800 civari görüyorum kendi bağlantında sıkıntı ara bence
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok gayet 600 kbps torrentliyorum. installer 250 geçmedi daha sen şu anda oyunu indiriyormusun ? öyleyse 800 ile indirirken bir ss koyabilirmisin mümkünse
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 L12 bilem yaptık biz :p Durmak yok, yarın devam!
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Kaede said: yok gayet 600 kbps torrentliyorum. installer 250 geçmedi daha sen şu anda oyunu indiriyormusun ? öyleyse 800 ile indirirken bir ss koyabilirmisin mümkünse ss mi lol rift pis kaka ııııyhhh tamam
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ha yani oyunu körükörüne savunmak için işkembeden attın tamam
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 üşenmeyip birde senin için ss yükleyemeyeceğimi açık açık da belirtebilirdim, aa belirttim bile. ister inan ister inanma , ister oyna ister oynama komisyon almıyoruz ya siz?
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ha yok önceki sayfalardaki mesajlarından belli zaten rift oyuncusuymuşsun sen tamam belli kör fanboyluğun sebebi
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 ben dl ederken 3-5 ip degistirip max hiza cikabilmistim. genelde 30*40 kb la dl ediyordum
Marv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 valla ben de +800 kb/s ile 2.5 - 3 saatte indirdim. 7 level oldum, Defiant tarafında rogue oynuyorum. şimdi Guardian deneyeceğim bir de. ilk başta yadırgadım oyunu, oynamam falan dedim ama ilerledikçe fikrim değişti. bence güzel bir oyun, iyi bir alternatif. denemekte yarar var.
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 yok zaten büyük ihtimal haftasonu beleş olunca milletin yüklenmesi yüzünden o kadar yavaştı. benimkide 600+ oldu şimdi şu andaki durumdan bihaber oyunu çoktan yüklenmiş günlerdir belki haftalardır oyunu oynayan elemanın gelip BEN 800 İLE İNDİRİYORUM SENDE PROBLEM demesi çok komiğime gitti sadece
Marv Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu arada ne kadar süre oynayabileceğiz bu kod ile ? account bilgilerin de baktım bulamadım.
Marv Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ya arkadaş oyun hoş olmuşta. bu guardianın newbie zone'u o kadar aydınlık ki ultra ayarlar da beynime kramp girdi, gözüm falan seyirmeye başladı. neyse az daha kurcalayım da yatayım kör olmadan.
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hala kodu olan varsa sevaba girmek için henüz geç değil
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Thousands of you across Telara have received an invitation for up to 5 of your friends to engage in the first-ever Allies of the Ascended weekend! This free preview begins tomorrow, April 1st at 10AM PST (5PM GMT) and runs through April 4th at 10AM PST (5PM GMT).
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 öncesi Kaede said: öf bi deniyim oynıyanlarla daha rahat dalga geçmek için dedim 600 kbpsye kadar yolu varken 200 ile zor indiriyor installerı bağlantıları bile dandik heriflerin meh bir iki saat sonrası Kaede said: yok zaten büyük ihtimal haftasonu beleş olunca milletin yüklenmesi yüzünden o kadar yavaştı. benimkide 600+ oldu şimdi şu andaki durumdan bihaber oyunu çoktan yüklenmiş günlerdir belki haftalardır oyunu oynayan elemanın gelip BEN 800 İLE İNDİRİYORUM SENDE PROBLEM demesi çok komiğime gitti sadece
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Marv said: bu arada ne kadar süre oynayabileceğiz bu kod ile ? account bilgilerin de baktım bulamadım. Pazar akşamıdır herhalde. Bu arada Trion resmen beni unutmuş dalfkjd. Bir de ikinci aylık ödememizi yapmıştık be :( Bugünün newsletteri geldi ama hala ally code mailim gelmedi. Bizim de kendi kendimize bir planlarımız vardı
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 curse dağıtıyormuş, deneyelim bakalım :)
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sw0d said: öncesi Kaede said: öf bi deniyim oynıyanlarla daha rahat dalga geçmek için dedim 600 kbpsye kadar yolu varken 200 ile zor indiriyor installerı bağlantıları bile dandik heriflerin meh bir iki saat sonrası Kaede said: yok zaten büyük ihtimal haftasonu beleş olunca milletin yüklenmesi yüzünden o kadar yavaştı. benimkide 600+ oldu şimdi şu andaki durumdan bihaber oyunu çoktan yüklenmiş günlerdir belki haftalardır oyunu oynayan elemanın gelip BEN 800 İLE İNDİRİYORUM SENDE PROBLEM demesi çok komiğime gitti sadece ahah numaran ortaya çıkınca bişeyler yapmaya çalışmışsında olmamış. bak imagepost yapmaya çalışıcaksan duruma uygun şeyler koyman lazım. mesela senin az önce düştüğün durumla tek resimle dalga geçebilirim http://i56.tinypic.com/2ihx8ia.jpg bi 15 level kadar pyro deniyim dedimde oyun leş gibi wow kopyası. pyroblastından living bombuna kadar herşeyi çalmışlar fire mage den en kötüsü de oyun alpha wow seviyesinde teknik olarak. takılıp kitlenen moblar, yerin içine giren quest lootları, kütük gibi animasyonlar aman aman eksik kalsın
Öne çıkan mesajlar