Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift'i denemek isteyen?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasi bi hype varmis bu oyunda onu gordum. 9gb download ustune 30dk sikilmadan oynayabildim ancak (WoW/guild wars/WAR kirmasi oyun olmus da bu 3 oyunu zaten daha onceden oynamistim). Su ally event olmasaydi 40 dolar bayacaktim bi de =P
Mesaj tarihi:
öf bi deniyim oynıyanlarla daha rahat dalga geçmek için dedim 600 kbpsye kadar yolu varken 200 ile zor indiriyor installerı

bağlantıları bile dandik heriflerin meh
Mesaj tarihi:
yok gayet 600 kbps torrentliyorum. installer 250 geçmedi daha

sen şu anda oyunu indiriyormusun ? öyleyse 800 ile indirirken bir ss koyabilirmisin mümkünse
Mesaj tarihi:
Kaede said:

yok gayet 600 kbps torrentliyorum. installer 250 geçmedi daha

sen şu anda oyunu indiriyormusun ? öyleyse 800 ile indirirken bir ss koyabilirmisin mümkünse

ss mi lol

rift pis kaka ııııyhhh tamam
Mesaj tarihi:
üşenmeyip birde senin için ss yükleyemeyeceğimi açık açık da belirtebilirdim,

aa belirttim bile.

ister inan ister inanma , ister oyna ister oynama
komisyon almıyoruz

ya siz?
Mesaj tarihi:
valla ben de +800 kb/s ile 2.5 - 3 saatte indirdim.

7 level oldum, Defiant tarafında rogue oynuyorum. şimdi Guardian deneyeceğim bir de. ilk başta yadırgadım oyunu, oynamam falan dedim ama ilerledikçe fikrim değişti. bence güzel bir oyun, iyi bir alternatif.

denemekte yarar var.
Mesaj tarihi:
yok zaten büyük ihtimal haftasonu beleş olunca milletin yüklenmesi yüzünden o kadar yavaştı. benimkide 600+ oldu şimdi

şu andaki durumdan bihaber oyunu çoktan yüklenmiş günlerdir belki haftalardır oyunu oynayan elemanın gelip BEN 800 İLE İNDİRİYORUM SENDE PROBLEM demesi çok komiğime gitti sadece
Mesaj tarihi:
ya arkadaş oyun hoş olmuşta. bu guardianın newbie zone'u o kadar aydınlık ki ultra ayarlar da beynime kramp girdi, gözüm falan seyirmeye başladı.

neyse az daha kurcalayım da yatayım kör olmadan.
Mesaj tarihi:
Thousands of you across Telara have received an invitation for up to 5 of your friends to engage in the first-ever Allies of the Ascended weekend! This free preview begins tomorrow, April 1st at 10AM PST (5PM GMT) and runs through April 4th at 10AM PST (5PM GMT).
Mesaj tarihi:

öncesi

Kaede said:

öf bi deniyim oynıyanlarla daha rahat dalga geçmek için dedim 600 kbpsye kadar yolu varken 200 ile zor indiriyor installerı

bir iki saat sonrası
Kaede said:

yok zaten büyük ihtimal haftasonu beleş olunca milletin yüklenmesi yüzünden o kadar yavaştı. benimkide 600+ oldu şimdi

şu andaki durumdan bihaber oyunu çoktan yüklenmiş günlerdir belki haftalardır oyunu oynayan elemanın gelip BEN 800 İLE İNDİRİYORUM SENDE PROBLEM demesi çok komiğime gitti sadece

Mesaj tarihi:
Marv said:

bu arada ne kadar süre oynayabileceğiz bu kod ile ? account bilgilerin de baktım bulamadım.

Pazar akşamıdır herhalde.

Bu arada Trion resmen beni unutmuş dalfkjd. Bir de ikinci aylık ödememizi yapmıştık be :(

Bugünün newsletteri geldi ama hala ally code mailim gelmedi. Bizim de kendi kendimize bir planlarımız vardı
Mesaj tarihi:

sw0d said:

öncesi
Kaede said:

bir iki saat sonrası
Kaede said:

ahah numaran ortaya çıkınca bişeyler yapmaya çalışmışsında olmamış. bak imagepost yapmaya çalışıcaksan duruma uygun şeyler koyman lazım. mesela senin az önce düştüğün durumla tek resimle dalga geçebilirim

http://i56.tinypic.com/2ihx8ia.jpg

bi 15 level kadar pyro deniyim dedimde oyun leş gibi wow kopyası. pyroblastından living bombuna kadar herşeyi çalmışlar fire mage den

en kötüsü de oyun alpha wow seviyesinde teknik olarak. takılıp kitlenen moblar, yerin içine giren quest lootları, kütük gibi animasyonlar

aman aman eksik kalsın
  • Yeni Oluştur...