MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 http://www.lebonze.co.uk/stuff/move.htm Olaya bakın ya tam trip.. Süfer olmuş.. Hastanız..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bende anlayamadım :) Tasarım olarak güzel site eheh[signature][hline]My Honour is My Life
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 orjinal olmuş...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 süper olmuş :) bence görsel sanat[signature][hline]You're a beast, evil one...
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yatmadan önce dayanamadıms bi bakayım dedim.Beni trip yapa bilecekmi diye.ilk önce bu neee dedim.Sonra alıştım salak bi adam , hoş çalışma en son monitörden falan çıkacak zannettim hemen kapattım.Ama okadarda kötü değil yani neseeeeeeeee hadi size iyi sohbetler ben gaççar[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yok iyi :)[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çok güzel ya, resmen hastası oldum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu ne ya. bön bön bakıyorum. süper bişi..
laverda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pek bişii anlamadım ama güzel olmuş[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben bunu çok önce görmüştüm ve her baktığımda aynı tepkiyi veriyorum bu adam bunu nasıl akıl etmiş :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 super ya :-)[signature][hline] The Truth is out There
Head Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ulan explorerimin yeri şaştı nasıl düzelticem düzelmiyor ejhuah[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hatırlıom windows 3.1'de gormustum ilk bunu..donald amca'nın yanındaki uzun boylu garip yaratık itliodu bole.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Tamam bozdu duzelttı :) Guzel olmus ama[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oha süper :D:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Çok güzel yapmışlar hakkaten :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 başarılı bir calışma...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :)
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Güzel ya :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 komik[signature][hline]To Live is To Die
Öne çıkan mesajlar