Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dasaaa

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abov millet nası korkmuş nasıl tavukmuş

yazık diyorum şunu indirmekten korkan acizlere, (sözüm modlara değil sitenin kapanmaması için görevini yapmak ayrı) hakikaten koyunsunuz. yasakçı korku imparatorluğu günümüz şartlarında bile başarılı oluyor, bravo bunun gerçekleşmesini sağlayan zeki türk milletine..

Mesaj tarihi:
Dasaaa risk almamış, iyi etmiş. Kendi tercihidir, ben de gayet bunu uygulardım ama bu seferlik bekleyeceğim biraz daha.
Şimdilik sorun yok bence de, burada link verenlerin başı kolay kolay yanmaz. O verilen linklere dökümanı koyanların başı yanabilir, o da ancak avkat ablanın dediği gibi hüküm verilirse terör örgütü propagandasıdır diye. Sonrasında bunun temyizi falan da olacak tabi.
Şimdilik sıkıntı yok yani. İndirin okuyun olmaz bir şey. Sonradan karar çıkarsa da geriye yürütemezler zaten.

Yani yürütememeleri gerekir, genel ilke falan bu. Bilemedim ki şimdi ben de.
Adamlar kitap yakıyor lan. Geri mi yürütemeyecekler.
Mesaj tarihi:
Paylaşım linklerini kaldırmanız hem site için hem de konunun vahametini algılayamayanlar için iyi olabilir.

İndirin, okuyun o sorun olmaz. Tartışmak da sorun olmamalı.

Güzel şekilde açıklamış ensonhaber
http://www.ensonhaber.com/imamin-ordusu-kitabini-indirmek-suc-mu-2011-03-31.html
Mesaj tarihi:
Dasaaa hakli gerisi haksız. Ne zaman ne yapacagı onceden kestirilemeyen, her türlü yasa açığından kadrolastirilmis ya da tirstirilmis hakim/savcılar aracılığıyla yararlanan, hak hukukla pek alakası olmaksızın kendini ve çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruyan bit hükümetle karsı karşıyayız. Can dundara bir şey yapmayabilirler ama burası sadece bir forum adam kafasına göre erişim engelliyor. Buraya da engeller. Ve evet biliyorum engeli asabiliyosunuz Bi sekilde ama ne gerek var?
Mesaj tarihi:
Öyle gözüküyor. Basılmamış kitap ama şu anda mahkeme kararıyla örgütsel doküman olarak yaftalanmış bir içerik. İstediğin gibi okursun ama paylaşman yasadışı örgütsel propoganda sayılıyor. Can Dündar yayınlar. Adam kodaman ama seni beni öper. Gazeteciler bu kadar atarlıyken kimse üstlerine daha fazla gitmeye cüret edemez. Ederse de deli cesaretidir, yürü be derim o ayrı. :D Sıradan vatandaşsan fena. Seni savunan kimse olmaz. İdari para cezasını yersin. Cüzdanın ferahlar :D
Mesaj tarihi:
Gazetecilerin atarını filan takmaz bu adamlar. Küçümsemek istemem ama Ahmet Şık daha dünkü adam, Balbaylar alınırken sesi çıkacaktı bu cesur yazarların. AB sözde eleştiriyor, ABD parlamentosu gak guk ediyor, dedem de protesto mitingleri düzenler o zaman.
Mesaj tarihi:
Ahahaha harbiden ha, millet oyun, program, mp3 ve e-book indirirken cezası olduğunu bile bile yayıla yayıla indirir, basılmamış bir kitabı indirirken tırsıyorlar. Türküz abi işte :D
  • Yeni Oluştur...