reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bence prno yildizi patlatsin aday olarak
Sylian Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bittus said: aday yapmazlar yaparlarsa da bu entryi print eder yerim. This
mardox Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ibrahim tatlıses hala tayyibe mesaj atıyor mu partinizin delikanlı yanını seviyorum
saturn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Czentovic said: gorucez chpninmi daha buyuk akpninmi. mardox said: ibrahim tatlıses hala tayyibe mesaj atıyor mu partinizin delikanlı yanını seviyorum X(
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 aga aday olmakta sınır yok.cinsiyet diye bişi belirtmemişlerdir.kabul etmez akp bunu.muzafakar bir parti tabanıyla böyle zıt bişiyi biraz oy için riske atmaz.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 AK parti gördü ve varım dedi yerine AK parti gördü ve tarım dedi gibi bi başlık olsa çok iyi olur çok da güzel olmaz mıydı?
saturn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 imamın ordusunu yayınlamışsınız sizi şikayet edeceğim dasa ama seçenek sunuyorum telif tenmi yoksa örgüt gibi karışık dalgalardan ı şikayet edeyim sizi
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi sizi nası bi ai yaklaşımı ile çıkarttılar? yayınlayan ben değilim, yayınlanmasını legal bulmadığım için başlığı kapatan benim.. konunun yeri de burası değil.. öpüyorum
saturn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yetkili sensin götürelim mi merkeze yoksa biz mi gelelim eve
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Transseksüel Öykü CHP'den aday adayı Bursa'daki Gökkuşağı Derneği'nin Başkanı Öykü Özen, CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Öykü Özen, "Türkiye'de büyük bir kısmı gizli 10 milyonu aşkın eşcinsel var. Sadece eşcinsellerin oyları bana yeter" dedi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25196423/ bide bu vardı heral.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: "Seçlirsem ilk yapacağım şey istifa etmek olacak. Amerika'da bile 475 milletvekili varken bizde bu sayı 550. Bu bir israf, bu bir kayıp. Meclis önce kendinden başlamalı, sayısını azaltmalı. Ben önce istifa ederek özlük haklarımdan, maaşımdan vazgeçiyorum ama milletvekilliğim devam eder. Benim gibi babayiğit var mı, gelsin bu taşın altına elini soksun. Ben haftada yine 2 gün bir barda çıkarım yine geçinirim ama bu maaşı ve özlük hakkını istemiyorum." milletvekilleri 1-2 gün çalıştıkları son aylarda maaş almak için bile kıçını yırtıyor bu mümkün mü acaba? değil tabi ki meclise rahat ticaret yapabilmek için giren adam maaşından feragat eder mi? etmez tabi ki. topunun allah...
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 milletvekilleri istifa edince ne oluyor bilmiyorum ben. bence girsin meclise ve istifa etsin. elemanın parmak basmak istediği konu milletvekili sayısı ve şartlarıysa, istifa etsin. rusya'da biliyorum prosedürü. orada yedek milletvekilliği var. parti başkanı istediği vekili görev azledip, yerine yenisini atayabiliyor. bildiğim kadarıyla bizde ise meclisteki vekil sayısı azalıyor.
Öne çıkan mesajlar