ZamestianHan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tekrar selam Yepyeni, gıcır gıcır, ödüllü mödüllü, vurdulu kırdılı bir aktivite ile karşınızdayım. 2 kişilik ekibinizi oluşturun başvuru bilgilerini bana gönderin ve vurun kırın öldürün parçalayın. Başvuru bilgileri: 1. Takım adı 2. Oyuncuların Eve Nickleri 3. Oyuncuların Paticik Nickleri 4. Gemiler 5. Fitler 6. Kazanılması halinde paranın gönderileceği hesap Kural koymayı sevmiyorum o yüzden turnuva bilgileri diyelim; Bilgiler: 1. Kazanan ekip, kaybeden ekibin lootlarını ve salvage hakkını kazanır 2. Pod kill yapan turnuvadan elenir ve bundan sonraki hiç bir turnuvama katılamaz 3. Cruise class olmak şartıyla her tür gemi ve fit serbesttir 4. Katılımcılar fitlerini diledikleri gibi seçebilirler (Eşitlik umrumda değil. Mücadele, cesaret, savaşçılık olsun) 5. Katılımcının oyundaki karakteri ve paticik hesabı birlikte anons edilecektir 6. Yarışmacıların gemileri ve fitleri tarafımdan gizli tutulacaktır (Bi çeşit körebe) :) 7. Eşleştirmeler tarafımdan rastgele yapılacak, eşleşen rakipler için uygun zaman/mekan ayarlanıp bildirilecektir. 8. Mekan ve zaman konusunda beni çok darlandıran ekip elenir. Belirtmem gereken turnuva kuralı varsa sorunuz. İlk turnuva ve sonucu için tıkla! Not: Turnuvayı kaydedip daha sonra yayınlanacak hale getirebilecek bir arkadaş olsa ne güzel olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 eheh varsa adam arayan gelirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 1 milyar görünce bişey sandım oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 BaaL said: 1 milyar görünce bişey sandım oyunmuş Keşke içinden sansaydın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Hiç kimsenin başvurmaması çok enteresan. Ya herkes deli gibi İSK'e gömüldü ya da kimsenin kendisine güveni yok. Anlamadım netekim. Bir süre daha başvuran olmazsa iptal edeceğim eventi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Oyuna ara vermediğim dönem olsa kesin katılacağım bir turnuva olmuş. Burayı takip etmeyen çok oyuncu vardır. Birde konusma kanallarının girişine yaz istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Türk oyuncuların EVE hayatına biraz hareket, biraz renk katayım diye yapıyorum bu uygulamaları ama resmen can çekişiyor ortam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 slm 1-takım :Usturakemal ve escomboli 2-takım:thebaltaci ve kankin (mumkunse bu 2 takım bırbırıyle kapısmak ıstıyo) baltacı ban yemıs ayın 5 de acılıyomus hesabı adına ben yazdım. Bol sans Not:t2 cruzer kullanılcak mı factıon fıt kullanılırmı fılan fısman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Onceden turnuvaya katilip kazanan birdaha kazanirsa bana aktariyor parayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 "USTURA KEMAL" said: slm 1-takım :Usturakemal ve escomboli 2-takım:thebaltaci ve kankin (mumkunse bu 2 takım bırbırıyle kapısmak ıstıyo) baltacı ban yemıs ayın 5 de acılıyomus hesabı adına ben yazdım. Bol sans Not:t2 cruzer kullanılcak mı factıon fıt kullanılırmı fılan fısman Takımları not ettim. Cruiser olsun da ne isterseniz kullanabilirsiniz. Fitlerde de fakşın makşın serbest. Ama ısmarlama mücadele yok. Random eşleştirme yapacağım. Evet başka kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 DareJedi said: Onceden turnuvaya katilip kazanan birdaha kazanirsa bana aktariyor parayi :) Bülentle seni de bekliyorum ekip olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bazı talepler geliyor "gemiler t1 olsun, t2 olsun, eşitlik olsun" gibi. Bu turnuvayı roaming yapıyormuşsunuz gibi düşünün. Badinizle bindiniz en iyi kullandığınız gemilerinize, çıktınız roama, karşınıza kim çıkacak, gemisi ne olacak bilmiyorsunuz. Böyle bakın olaya. O yüzden cruiser olmasından başka şart koşul yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 2x t1 cruiser roam yaparken körü körüne 2x t2 (hatta parası olan t3le geleceği için t3de diyebiliriz) cruisera dalmaz ki normalde anca 2v1 yakalarsa yada rat yaptığını düşünürse dalar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 oooii t3 ler serbestse bende katılıyım:DTEK BAŞIMA HEMDE! nası olsa full faction fit 2 cruiserı tanklarım:P sonra ragequit yapana kadar orbit filan atarım onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Bu durum tartışmaya açık değil arkadaşlar. Resmi bir etkinlik düzenlemiyorum ki. 1. Cruiser class olduğu sürece her gemi ok 2. Takımlar 2 kişiden oluşmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 kusura kalma arkadas bız cekılır, turnuvadan t2-t3 fılan fısman iş sıdık yarısına gırmeye basladı parası olanları seyrederız bızde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Para kopegşn olsun = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bırak T3 ile katılmayı turnuvaya katılacağını dahi söyleyen çıkmadığı için (2 ekip hariç) iptal ediyorum bu aktiviteyi. Önce ödülü 2milyar yapmayı düşündüm ama eğlenmesini bilmeyen insanlar için değmeyeceğine karar verdim. Sözüm meclisten dışarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Yav sunu t1 cruz cevırseydın bız corp olarak katılcakdık en az 4 ekıp 1 ekıp de balta zevklı olcakdı odulunde degılız odul ıcın degıl eglence ıcın burdayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 üç ay + oyuncular için t1-2 6aylar içinde t3ün cok büyük bi maliyet cikarmasi ilginc gelio.. hem karsiliginda 1milyar alacan hem adam dövecen.. ya kimse kendine güvenmiodu .p yada t2 t3 fiyatlari 10x oldu ben son gördügümden beri? (ben aktif oynasaydim koşa koşa gelirdimde.. :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 e abi, t1-2-3 sınırlandırması olmazsa katılmaz tabi insanlar yanı. cok normal böle olması. hayır turnuva düzenleniyorsa t1 de sınırlandırılmaması içidne bir sebep yok yanı. roaming gibi düşünün falan denmiş ama, millet faction fit 2 tenguyla roaminge cıkmıyo yanı. aktiv olsam gelirdim rupture2ımda herkezi döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 faction fit tenguyla 10vs??(karsina kim cikarsa) combata girdim kaç kez (hatta bunlarin 1-2 defasinda grubta bir tane shieldci logi yoktu :[) + roamingede katildim + bütün akline gelen seyleri bütün t3lerle yaptim :) nie sınırlıycamki kendimi lanet oyunu kendime biriktirdiğim paralarla pramid yaptirmak için oynamiom zevk aliyim die oynuom ee t3 bana o zevki veriyosa acimam hiçç ha parasal sorun desek kafanı calistirdigin sürece 0.0da yada empireda herşekilde para basabiliosun.. ama bizim oyuncular paso eft ye para biriktirdiklerinden bu zevklerden mahrum kaliyolar.. hadi t3ü geçtik t2yedemi güçü yetmio pati-evecilerinin? milet t2-t3le gelicek die gelmemek ilginc.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ... şimdi mevzu kimin neyle sahya cıkabildiği dğeil, herkezin neyle sahaya cıkabildiği. wallet turnuvası değil pvp turnuvası değilmi bu? Ayrıca ne güzel metlu sana tenguyla cıkmıssın roam'a, ben cıkmıyorum t3'e para kasmaktansa t2 le gezmek daha keyifli geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 valla kusura kalmayın ama full faction t3 gemi alamadık biz hiç okadar farmer olamadık.Creed in de bunları yazagı hıc aklıma gelmezdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hmmm eger ferrariye binmek istiyosam calişirim almak için gökten inmiyo para.. adam gibi bi grubunuz varsa bi wh 4-5 e girin toplamda (4kisilik bi grubla) 2 günde 2-3 full t3 gemi cikarcak para yapabiliosunuz eger "farmer"liksa bu tamam "farmeriz" ama sonucta pvp için cok daha fazla gemim her tür için.. olabiliyo.. (en son baktigimda hangarimda tümü fitli 15-20 küsür bs 10 küsür cesitli t2 hac 6-7 farkli türevde t3 irili ufakli dier gemilerden 30-40 tane vardi (atma lean dieyene her türlü ss yapistirilir :p )) "yok ben farmerlik missionculuk yapmem höy höy höy" derseniz üzgünüm ben gelirim t3ümle yda t2imle patlarsamda cok ufak bi sarsılır "walletim" ki tekrar ediyorum 3 aydan fazla sürede oynayip dogru yerlerde takilmiş kisilerin karsilayamacagi seylerden bahsetmiyoruz yane bende de full faction gemiler yok yada hich bi zaman faction item kullanmadim (dps modlar hariç onlarda loottu zaten) ama combat alanında optimizasyonu en fazla artişi ne vericekse onada bindim.. mesala bi keresinde 10 t3 tük sırf bizi patlatmak için sagdan soldan adam yagiyodu.. istediginiz "pvp" ise "t3" ship cok güzel "bait" (t3 patlatcazz hoyloyloy die kosturan bi guruh...) ti + t3 gemiyle yanınıza bir (yada birden çok) black ops alip sahane eglenebiliosunuz "pahali" diye böle zevklerden mahrum kalmak.. ve eve oynadim demek yanliş bence :) ha tabi yanliş anlasilmasin ben demiyorumki illa t3 filan ama t1 gemiylede pvp yapacam demek biraz zor şu dönemde eger bi "uniw" corpunun fleetinde değilseniz pvp yapacam dien hich bi grubta "full t1" fleet göremezsiniz (asiri manyaklik olan thrasher army gibin konulari es geciom...) faction warfare de de dolandim 0.0in en dibindede en ücra wh de de "pvp" yaptim gördüklerimle bu oyunun sundklarini sadece t1 gemilerle asla bulunamayacagini söleyebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar