xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Hani elimden geldiğince bölümlerini kaçırmamaya çalıştığım programdır aslında. Türkiye'de başka yok galiba bu şekilde bir program. Eskiden TV8'de vardı bir de Dream TV bi kız bi oğlanı gönderiyorlardı avrupaya amerikaya vs vs. ben bu adamın programını seviyorum da bazenleri bi sardırtıyor abilere konu bitmiyor o zaman. var mı başka tr de bunu yapan ? güncel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tv8 de kızı gönderiyorlar bi onu biliyorum ama oda çok yapmacık aga ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 heh o duruyo mu hala demek ki. işte başka da zaten adam gibi yapabilen yok şöyle programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 o var ya devam ediyor ama işte leş bişi. açıkcası ayna daha iyi en azından sahildeki bardaki memelerin peşine düşmüyor gerçek kültür görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 işte o yüzden bu program baya bi iyi. trt belgesel türkiye de yine alternatif belgesel kanalı. ve bi de trt avaz. tabii rusya-çin vs tarafları için uygun kültür belgeselleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 eskiden acun firarda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ayna guzelde gittigi her yerdeki fetullah okullarindaki cocuklara istiklal marsi okutmaktan vazgecmiyor adam. yoksa akisi fln cokhos, bi izledin mi gerisini getirtiyor, izlettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 brezilyaya gidip bi popo, meme göstermeden dönebilmiş olması kameranın başarısıdır arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ayna programı gittigi ülkeyi tam anlamıyla tanıtamasa da, bazen sacma bilgiler bazen de hatalı ve yetersiz bilgi verse de, türk halkına farklı medeniyetleri göstermesi açısından yeterli. İzlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 baya basarili bence gerci ne zaman denk gelsem bocek yiyen medeniyetlerden birini tanitip becek pazarinda pisen hamamboceklerini fln gosteriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 o programı gerçekten gülme ihtiyacından farklı sebeplerle izliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bunlarin krali haberciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gerekli şeyleri almayı bilince program çok güzel bence de. fetosu din provakasyonunu geçince kültürel olarak izleyince gayet de başarılı bir program. izleyemiyorum ama. eskiden izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sonuç olarak programın izlenebilirliği var. yok diil hani. abiler olsun ablalar olsun olsun varsın yahu. diğer hangi kanal da en azından kültürel program oluyor ki. bi trt belgeselden çıkamıyorum. eskiden digi de iz i izlerdim sıklıkla. bi de şu flash da mı ne bi amcaoğlu var o anadolu anadolu geziyo garip skeçler yapan köylüler falan oluyor onlar da keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 adam çok komik ama arka seste konuşurken dikkat edin "insanlar böyle geçiniYORLAR" yor derken çok vurguluyor öldürüyor beni. ayrıca paraya takık biraz sanırım, herkesin geçimiyle dalga geçiyor, harita satan adamın günde ne kadar haftada ne kadar kazandığını hesaplıyor gereksiz gereksiz. bi de giriş cümleleri epic - hello, how are you ? so far good ha? - everything's fayyyyyyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 haberci lazım haberci. nerde o amcam ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 "insanlar böyle geçiniYORLAR" bu haberlerde de var ama.. kadınlar hele acaip vurguluyorlar bu son heceleri. deliriyorum.. efendim düzgün türkçe buymuş.. ilk çıkartanı bulup konuşmak lazım.. "kaçma abicim, iki kelime laf edicez.. o son heceler inecek bi kere! son hecelerde sesini yükseltme lan!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi haberdekiyle ilgisi yok adam çok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kurugusu şekli daha önemli.en azından adam gittiği yerde nerde döt nerde meme var diye kovalamıyor.hayatında ismini duymadığın yerdeki kültürü eksik de olsa onu gösteriyor. yeni birşey öğrenmek için bence iyi. tabi arada reklam mode ye geçince sıçıyor ama oda bal tutan parmağını yalar muhabbeti. oda devam ediyormu bilmiyorum..rakibi kalmayinca iptal mi ettilerki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 adam 3kere gezdik dünyayı gibi bişi diyordu.. gitmediği ülke çok azdır hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 AYNA BU HAFTA KONGO-MEKSİKA ÖZEL BÖLÜMÜYLE EKRANLARDA Cumartesi 23:20 http://aynaprogrami.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 en iyisi soray uzun yolda. super program lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 1999-2000 gibi trt 2'de kaçış planı diye bi gezi programı vardı. zannımca ülke sınırları içerisinde yayınlanmış en içten ve başarılı programdır. sadece türkiye içinde geçse de çok güzeldi. bir kameraman ve sunucudan ibaretti kadro, gidilip gezilecek yere toplu taşıma araçlarıyla gidiyorlar, pansiyonlarda falan kalıp yerel yemekleri nerde, kaç liraya bulabileceğinizi falan gösteriyordu. sunucusu serkan ercan imiş, adını da öğrenmiş oldum. sözlük dışında hiç bi yerde de programla alakalı bilgi yok, peh. youtube'da aratayım dedim 3 days later'ı kaçış planı diye çevirmişler bi poh çıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ayna fena değildi ama Fetullahçı misyonu yer yer satır aralarından sırıtıyordu. Her yerde Türk okullarını tanıtması zaten Fetullah misyonerliğine hizmet ettiğinin açık kanıtı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar