Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayna Programı

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Hani elimden geldiğince bölümlerini kaçırmamaya çalıştığım programdır aslında. Türkiye'de başka yok galiba bu şekilde bir program. Eskiden TV8'de vardı bir de Dream TV bi kız bi oğlanı gönderiyorlardı avrupaya amerikaya vs vs.

ben bu adamın programını seviyorum da bazenleri bi sardırtıyor abilere konu bitmiyor o zaman. var mı başka tr de bunu yapan ?
güncel olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

sonuç olarak programın izlenebilirliği var. yok diil hani. abiler olsun ablalar olsun olsun varsın yahu. diğer hangi kanal da en azından kültürel program oluyor ki.

bi trt belgeselden çıkamıyorum.
eskiden digi de iz i izlerdim sıklıkla.
bi de şu flash da mı ne bi amcaoğlu var o anadolu anadolu geziyo garip skeçler yapan köylüler falan oluyor onlar da keyifli.
Sosyal ağlarda paylaş

adam çok komik ama

arka seste konuşurken dikkat edin

"insanlar böyle geçiniYORLAR" yor derken çok vurguluyor öldürüyor beni.

ayrıca paraya takık biraz sanırım, herkesin geçimiyle dalga geçiyor, harita satan adamın günde ne kadar haftada ne kadar kazandığını hesaplıyor gereksiz gereksiz.

bi de giriş cümleleri epic

- hello, how are you ? so far good ha?
- everything's fayyyyyyn
Sosyal ağlarda paylaş

"insanlar böyle geçiniYORLAR"

bu haberlerde de var ama.. kadınlar hele acaip vurguluyorlar bu son heceleri. deliriyorum..

efendim düzgün türkçe buymuş..

ilk çıkartanı bulup konuşmak lazım.. "kaçma abicim, iki kelime laf edicez.. o son heceler inecek bi kere! son hecelerde sesini yükseltme lan!"
Sosyal ağlarda paylaş

kurugusu şekli daha önemli.en azından adam gittiği yerde nerde döt nerde meme var diye kovalamıyor.hayatında ismini duymadığın yerdeki kültürü eksik de olsa onu gösteriyor. yeni birşey öğrenmek için bence iyi. tabi arada reklam mode ye geçince sıçıyor ama oda bal tutan parmağını yalar muhabbeti.

oda devam ediyormu bilmiyorum..rakibi kalmayinca iptal mi ettilerki haha
Sosyal ağlarda paylaş

1999-2000 gibi trt 2'de kaçış planı diye bi gezi programı vardı. zannımca ülke sınırları içerisinde yayınlanmış en içten ve başarılı programdır.

sadece türkiye içinde geçse de çok güzeldi. bir kameraman ve sunucudan ibaretti kadro, gidilip gezilecek yere toplu taşıma araçlarıyla gidiyorlar, pansiyonlarda falan kalıp yerel yemekleri nerde, kaç liraya bulabileceğinizi falan gösteriyordu.

sunucusu serkan ercan imiş, adını da öğrenmiş oldum. sözlük dışında hiç bi yerde de programla alakalı bilgi yok, peh.

youtube'da aratayım dedim 3 days later'ı kaçış planı diye çevirmişler bi poh çıkmadı :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...