Xaenin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Evet, caddebostan tarafındayım, caddeden mi gideyim, minibüsten mi gideyim? Arabaylayım, nerede tam olarak bilen biri tarif edebilirse sevinirim. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 caddeden git, boğanın oraya isparka bırak arabayı, 5dk yürüme mesafesi sorsan söylerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ha o kadar rahat yerdeyse süper, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bekleyen kişi sayısı 468 kişi diyince ben de haliyle geri döndüm, o ne öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 o 468 kişinin 300 ü senin gibi düşünüp geri dönüyo ayrıca 3 5 tane gişe memuru varsa o sıra çatır çatır geçiyo hayatımda senin kadar üşengeç adam görmedim aç bi maile bak bu arada canımı sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar