xxbar Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ben ninjitsu kasıyorum mesela,daggera poison sürüp insanlara saldıracağım yakında:)Eski uo oyuncusu değilim ama uzun süre kalabilirm tabi oyunun başın bir iş gelmezse.Çok şeker oyunmuş,10 yıl geç başladım ama sağlık olsun.Ninjitsu ve oyun ile ilgili tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 odama rasengan tekniği öğren chidorinin eline veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Nasıl bir teknik o?ninjitsu skillim yeni 60 oldu,focus attack ile kasıyorum.Ara ara da hiding ve stealth kasıyorum,hidin-60,stealth-40 yani çok yeni ama keyifli classmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 valla ben jiraiya samadan öğrendim o tekniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Anlat biraz ninjitsu olarak pvp de neler yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Yumi kullanıp archery ile 120 stealth 120 ninjitsu- Deathstrike vurup üstüne de double shot kapatsan yeterli olur deathstrike 50 gibi birşeyler vurur 2 striketan da 25 25 gibi bişeyler düşerse şansına iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ninjutsu filan, n'olmuş Ultima'ya görmeyeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 7 sene oluyor ninjitsu geleli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ben Third Dawn oynadığımı hatırlıyorum en son, sonra Everquest'e geçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madboy19 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Nooluyor yahuu biz hala warlock pure mage de kalmışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar