barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 artificial intelligence: a modern approach 3rd edition kitabı lazım. international edition olanı olursa da tadından yenmez. ama digeri de olur. turkiyede herhangi bir kitapçıda bulamadım. internette de düzgün bir şekilde pdf filan bulamadım. kısaca kitap yok piyasada. öyle bir kitap seçmiş ki bulamıyoruz. elinde şans eseri bulunan birileri filan var mı? ya da türkiyede bunu bulabiliceğim kitapevi filan var mı? pandorada filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 aratipta nasi bulamadin yaf om'ne bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ya buldum ama çok kötü kalitedeydi. Cogu yer okunmuyor filan. Baktım om ne de inceleyemyorum suan. Bilgisayarımdan uzağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 öm ola bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bizim okulun kitapcisinda var. Cok lazimsa gelip alabilirsin ya da ben alip yollayabilirim. http://www.homerbooks.com/Product/ProductDetails/17652 burda da 2. edition var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hangi okuldasın sen? 2. edition bizim okulda da var. 3 lazım bana. bi ton para verceksem 2 yi almam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 barbu om kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Deacon said: barbu om kutun dolu. pardon. farkında değilim. ne dicektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Kitabım şimdi elimde. Tam istediğim versiyonu hem de. Buradan deacon a kitabı bulduğu için, arkadasıma da aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Artık iyi not alabilicem tihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar