delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 birakicam derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 lol yonetici konumundaki bir pozisyona nasi oluyoda stajyer alinabiliyor? yonetici assistani fln olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 alla alla beni neyin tatmin ediceni nerden biliyosun birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abicim ne esprili adamlar cikti be kardesim. stajer olarak basliyip ordan junior dha sonrada senior project veya account manager olma ihtimali olan biri ariyorum. basligimi takildin. bak orada performans var tatmin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bilmiyorum kusura bakma. ilgilenen arkadaslar öm ile ulasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 backroomcastingcouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hem konu açıyo hem isyan ediyo alala sarı sayfalar mı lağn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 delimanyakcapkin said: Arkadaslar stajer olarak baslayacak performanisina gore ise girecek dijital bir ajansda calismak uzere bayan proje yoneticisi ariyorum. (yer: maslak/istanbul) bu sürec normalde iki yıl falan sürer ama... yani stajerlikten proje yöneticiliğine evrilme süreci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 stajyer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Peki ortada bir proje yokken, nasıl proje yönetiliğinden bahsedilebiliyor? Hadi bu anlattığın işe "sosyal medya uzmanı" diyenler var, ama proje yöneticisi demek sadece göz boyamadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 forumda zaten 3 tane kız var onların da msn'ini almak için denemedikleri yol kalmadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 1 ay stajyerlikten sonra petrol şirketimizin başına geçirecek lise öğrencisi bayan arıyorum. Tatmin garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Lise ogrencisi istemesen gelicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Ben de yıllık 500m$ cirosu olan bi şirkette stajyer olarak iş arıyorum, 2 ay içinde patron mevkiine yükselip, bi 9 ay sonrasında da çocuğumu patronun oğlu mevkiine getirmek istiyorum. Var mı böyle imkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 patronun oğlu mevii değil patronun oğlu mevkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Son 5 posta titreyerek guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ya birader ne rage girmissiniz be :) buarada unide cok okuyan arkadas var onun icin koydumda iice bokunu cikardiniz. Neyse problem deil benim hatam buarada herseyi herkesden cok bilen cok insan oldugunu unutarak bole bir baslik actim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 delimanyakcapkin said: ya birader ne rage girmissiniz be :) buarada unide cok okuyan arkadas var onun icin koydumda iice bokunu cikardiniz. Neyse problem deil benim hatam buarada herseyi herkesden cok bilen cok insan oldugunu unutarak bole bir baslik actim pardon. burdaki herkesin kendi şirketinin olduğunu unutuyosun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 BREYK BREYK!! bundan sonra böyle yapıyoruz.. BEN başlık açıyorum. siz bana veriyorsunuz. BEN orada yayınlıyorum ve başlığı kilitliyorum sorusu olan olursa İLAN VERENE soruyor. İLAN VEREN "dur bunu da ekleyelim derse" mesaj atıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar