Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proje yoneticisi ariyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

Arkadaslar stajer olarak baslayacak performanisina gore ise girecek dijital bir ajansda calismak uzere bayan proje yoneticisi ariyorum. (yer: maslak/istanbul)

bu sürec normalde iki yıl falan sürer ama...
yani stajerlikten proje yöneticiliğine evrilme süreci
Mesaj tarihi:
Peki ortada bir proje yokken, nasıl proje yönetiliğinden bahsedilebiliyor? Hadi bu anlattığın işe "sosyal medya uzmanı" diyenler var, ama proje yöneticisi demek sadece göz boyamadır.
Mesaj tarihi:
Ben de yıllık 500m$ cirosu olan bi şirkette stajyer olarak iş arıyorum, 2 ay içinde patron mevkiine yükselip, bi 9 ay sonrasında da çocuğumu patronun oğlu mevkiine getirmek istiyorum. Var mı böyle imkan?
Mesaj tarihi:
ya birader ne rage girmissiniz be :) buarada unide cok okuyan arkadas var onun icin koydumda iice bokunu cikardiniz. Neyse problem deil benim hatam buarada herseyi herkesden cok bilen cok insan oldugunu unutarak bole bir baslik actim pardon.
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

ya birader ne rage girmissiniz be :) buarada unide cok okuyan arkadas var onun icin koydumda iice bokunu cikardiniz. Neyse problem deil benim hatam buarada herseyi herkesden cok bilen cok insan oldugunu unutarak bole bir baslik actim pardon.

burdaki herkesin kendi şirketinin olduğunu unutuyosun ...
Mesaj tarihi:

BREYK BREYK!!

bundan sonra böyle yapıyoruz.. BEN başlık açıyorum. siz bana veriyorsunuz. BEN orada yayınlıyorum ve başlığı kilitliyorum

sorusu olan olursa İLAN VERENE soruyor. İLAN VEREN "dur bunu da ekleyelim derse" mesaj atıyor..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...