laxi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 adam zaten yeni almış söylediğim güncellemeyi yapsın hiçbir sıkıntı yaşamadan canavar gibi kullanır modemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 P-660W-T1 v3 model numarası bu yazıyor ve torrentte sıkıntı cekıyorum. zımbırtıyı ındırdım gözattan seçip yükle dedigim zaman cihaz tarafından reddedildi cevabı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kendininkine uygun firmware'ı indirp kuracaksın abi.. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 yok işte kendine uygun olanını bulup denedıgım zamanda yemıyo sıkıntı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Lyvanna_Dolores said: mutluyuz! direk aynısı var, arada ne duvarlar, ne odalar var kütür kütür çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 paspatur said: uçuyo mübarek. hiç teklemedei 5 yıl olmuştur. Philips SNA 6500 şu çok tırt ya bende de aynısı var kafasıan göre net düşürüyordu şimdi de açma kapama tuşu bozuldu 200 kere açıp kapatınca biri tutuyor öle çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bu işin ustası Airties. Kasma git al rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 7. yılında ISP harici DSL'in gittiği 1 ya da 2 keredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Zyxel erkek adamı ağlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ABV zyxel, abv ttnet. bi modem verdiler kampanya diye. wifi'ı 15dk bir kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ya bu zyxel hal düzgün bi yazılım falan cıkaramadımı modem sıcak bile değil takılıyo kalıyo ben anlam veremedım yanı. 99 lira para verdim hala eski modemımı kullanıyorum takıpta bir kere kullanamadım 1 gün boyunca bu modemi. yokmu bunun bi çaresi bulamadımı kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 zyxel al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Lyvanna_Dolores said: mutluyuz! mukemmeliyet icin (access pointi var bende, canavar gibi dagitiyorum neti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi o çekme işi modemden çok antenin kalitelisine bakıyor. Ortalama bi modem alıpta ona iyi bir anten alıp takmak işini çözer (entenlerde çok pahalı değil sanırsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 linksys wag 200g kullanıyorum.biraz eski bi model fakat acayip memnunum.linksys al rahat edersin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 linksys wag160 bişey bişey aldık bugün biz de, şu 300mbps olandan nolcaksa artık. hem router hem wireless derdinden kurtulmak için. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laxi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ZyXEL P-660HNF1z almanı tavsiye ederim bende uzun zamandır kullanıyorum internetim ve ben rahata kavuştuk :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 airties (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar