mightee Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ERP yazılımlar artık her şirketin olmazsa olmazı haline gelmiş bulunuyor fakat windows üzerinde çalışanların dikkatsizliği yüzünden virüs giriyor çökmeler oluyor vs. bi ton sorun. sadece ERP yazılım(lar)ına özel işletim sistemi varmı dır ? yoksa bile yapılması mantıklı olur mu sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 DERP var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 link piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 eheh yok öyle bişey şaka yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Calisanlarin dikkatsizligi yuzunden vlrus?? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 evet abi giriyolar sekiz sitelerine sapıtıyor makineler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mmorpg terimi olarak erp zannettim merak ettim onahole falan mı soruyor neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sanallaştırma, group policy, unix, linux konularına giriş kitapları yazıyorum. günde üç kez tok karna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sunucuya virüs girmiyor herhalde? hani genelde veriler sunucuda tutulur ya? kullanıcı tarafında da virüs girmesi, erp sistemini etkilemez yani. tam bağdaştıramadım erp sistemi ile windows, virüs olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 UNIX kullan. IBM in AIX i var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 virus varsa antivirusu'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kullanicilara administrator vermeyin sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sevgili arkadaşlarım sizlerden sadece böyle bir sistem var mı yoksa bile yapılması mantıklı olur mu ?' ya cevap istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 boyle bir sistem yok, yapilmasi mantikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 cevap verilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mightee said: sevgili arkadaşlarım sizlerden sadece böyle bir sistem var mı yoksa bile yapılması mantıklı olur mu ?' ya cevap istedim. soru mantikli olmadigi icin kimse ustunde durmamis. facebook'a girmek icin isletim sistemi istemek gibi birseyden bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar