Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 haklısın dogmeat ama önemli olan "adam" olmak, üniversite vs okumak değil. ha ben orada adam gibi adam yok demiyorum yanlış anlaşılmasın.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Şimdi evli bir erkeğin zina yapması mı suç?Yoksa bekar iki çift in evlilik dışı ilişkiye girmesi mi suç?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 neye göre? kanuna göre evlilere şikayet halinde suç var. islam dinine göre her türlüsü yasak. (hele iki ÇİFTİN birlikte olması hepten sakat) daha genişletilebilir tabi bu yadıklarım.[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bence biri yasayı adam gibi öğrenip yazsın ona göre yorumlayalım.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 oha saçmalık be[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Benim duyduğuma göre artık osbir de yasaklanacakmış(!) Kahırolsun Faşikler![signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 yassah kardesim yassah[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Sam, 08 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: horas'ın son yazısı çok güzel ifade etmiş ancak kendim de iki lakırdı edeyim.. özgürlükleri kısıtlayacak kavramların özgürlüğünü kısıtlarken sapla samanı birbirine karıştırmamak çok önemli. gün gelir 'ilerici' olduğunu söyleyen yeni nesiller hepimizin ortak başka değerlerini de 'eski görüş' diye bir kenara atıverir.. başlıkla pek alakası yok türban olayının, daha da giresim gelmiyor böyle daldan dala atlarmışçasına.. Yup yani türban konusunun tartışılmaması gereken zaten karışık bir topice iyice dallanıp budaklanmaya gerek yok. İlla bu konuda konuşulcaksa başka bir topic açılıp , kılıçlar çekilebilir [Anlamayan olur falan tamamen geyik manada ]:=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: horacegoesskiing, 08 Eylül 2004 17:15 tarihinde demiş ki: bi kere çarşaf kanun değildir. Evet, çağdışıdır ama. Yani çağdışı olan şey dinler değildir, dinlere her çağda ihtiyaç olduğuna inanan bir insanım ben; gelgelelim tüm dinlerin ortak sorunu, her birinde bir kesimin ısrarla o dinin ortaya çıktığı tarihteki şekilde yaşamakta ısrar etmesi, hatta daha kötüsü diğer insanları da buna ikna etmeye veya yerine göre zorlamaya çalışmasıdır. Şu an tartıştığımız şey tam olarak bu değil; ama etkisinin olduğu da bence aşikar. Öte yandan türban bir inancın gereği olarak taşıdığı masumiyetin yanında, siyasi bir simge olarak son derece tehlikelidir; özellikle bizimki gibi bu konuda problemli bir ülkede. Burada önemli olan ve horasana katıldığım nokta ise şu ki; eğer türbana siyasi bir simge olarak kamusal alanlarda yasak getiriliyorsa -ki getirilmelidir-, bu durumda aynı şeyin diğer sembollere de yapılmasıdır -ki yapılıyor zaten. Aynı mantıkla Szass'ın dediği gibi, laik bir ülkede hiçbir hükümet "din temelli" bir yasa çıkartma hakkına hiçbir şekilde sahip değildir. Kimi kimin dinine göre nasıl cezalandırıyorsun demezler mi adama? Şu anki tasarı ise -hadi evli çiftleri geçelim, ki o da apayrı bir rezillik ama ayrı topici var- bu haliyle dini kuralların yumuşatılarak uygulanmaya çalışılması gibi geliyor bana, ve bu yolu açtığınız zaman amacınız ister sadece ılımlılık, ister oy kaygısı, ister rejim değişikliği olsun ipin ucunu kaçırmaya çok fazla yaklaşırsınız. Dip not düşmek istiyorum; bazı arkadaşlar "istediğimi söylerim", "düşüncemi özgürce ifade ederim", "cezası neyse çekerim" gibi çıkış noktalarından hareket ederek dozu kaçırma noktasına hızla yaklaşmışlar; burada yapamazsınız. Nasıl düzey düştüğünde "kaave değil burası" diyorsak bu tür durumlarda da deriz, "cezası" da açık şekilde belirtilmiştir zaten. Bu forumlarda bireye hakarete bile izin verilmiyorsa, resmi bir kurum veya makama hakaret etmenize izin verileceğine inanmak mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 heh şimdi bide AHLAK POLİSİ geliyomuş.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 şu forumlarda var ya nefr in konuşmalarından daha düzeyli ve mantıklı konuşan birini gösterin bana ya... *!yavşaklıkta sınır tanımaz:P*[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahlak polisi nedir ya?[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bazı din devletlerinde Sudi Arabistan mesela. Halkın dini kurallara uyup uymadığını kontrol eden ve gerektiğinde her türlü yetkiye sahip, elleri sopalı ve tabiki koyu dindar devlet görevlileri. Tek işleri halkın dini kurallara uyup uymadığını takip edip, ne gerekiyorsa yapıp dini kurallara uydurmak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 lol Verheugen zina yasası için "ancak şaka olabilir" demiş :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Şöle bişi var Azmo "Herkes gider Mersine biz gideriz tersine" Komediyiz direkman ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 eheh öküzmüşler biraz kuran insanın kafasına vurulmaz bi kere ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya zaten önemli olan caktırmadan yapmak yasayı koyuyolarda yakalıyamazlarki zaten yakalansan kızın babası filn vurur aile sikayetci olurda kim yakalıcak bizim türk erkegi öle bişi yakaladıgında oda katılır toplu zina(s...) olur ortalıgı boq götürür ha yazmıstı dersiniz iste[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ahaha evet 2 açıklama yeterli oldu bu konu hakkında AKPli milletvekili ___> Antalyada plajda bile zina yapılıyor. AB---> Böle bir yasa şaka olmalı. Bu tip yasalar islami devlet anlayışına gider. Daha başka bir ek yapmaya gerek var mı ?[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 OHA ya OHA,nasıl bi ülkedir bu ya mübarek türkiye değil afganistan,lanet olsun böyle düşünenlere![signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Neyse ben enazından reşitlikle sıyırdım. Napalım bizde 18+ bulucaz artık :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hırsızlık suçtur dolayısıyla hırsızlığından şüphelenilen birinin üstü aranabilir normaldir.. 18 yaşından önce flört te suçsa o zaman bir kızın bekaret kontrölü yapılabilmeside yasaldır. oluyor bu saçma kanunun gereği olarak...[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sacma az kalırki vermugen [bilmiyom tam yazılısını] adam islam hukukuna dayalı bir bole yasa anca şaka olabilir demiş ehh[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sabah radyoda dinledim artik sikayetci olursa hapis cezasi var olmazsa yok[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Artık? Kabul edildi mi? Normal yaşamı daha fazla takip etmem lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Sokaklarda sınırsızca sevişemeyecek miyiz artık :) Paticik tayfa olarak baya boş vaktimiz olacak demek bu yasadan sonra :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar