DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 vucüd belli bir olgunluğa ulaimödan sewx tabiki zararlı bnece,ama bunun üstesinden zart zurt hot söt dayt gibi kanunlarla deil eğitimle gelinir. bu arada doğal olan uyuşturucularında yasaklanmasına karşıyım[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Sailor, 06 Eylül 2004 20:02 tarihinde demiş ki: bone ben de diyorumki, dediğin olay sadece reşit olamayanlar için! reşit olduktan sonra sana karışan yok. abicim bırak karışacaksa annem babam bana karışsın. ikimizin de annesi babası izin verdikten sonra, ben lisedeyken birisiyle flörtleşince, devlet nasıl beni hapse tıkıyor, onu anlamıyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 of gelsin tıksın a.k çok da sidime yni, tüm isti mi dolaşacaklar? arkadaşlarla hapiste özel koğuş açtırrız ben çevremi toplasam 15-18 yaşında flort edenleri, yalan devlet yalan akp.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Cthulhu_, 06 Eylül 2004 17:47 tarihinde demiş ki: said: Narmolanya, 06 Eylül 2004 17:41 tarihinde demiş ki: Beyler konu 15-18 yasi arasindaki flörtlerin yasak oldugu yakalananlarinda iceri atilmasi ile ilgili kari-koca ile ne ilgisi var anlayamadim ? şu ilgisi var r.t.erdoğan yasanın sadece onları kapsayacağını söyledi canlı yayında.. kapiş?? said: Sailor, 06 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: kolpa bi konu başbakanın söylediği herşey %100 doğru olcak mı demek? adam politikacı abi, politikacı. kağıtta yazan birşeyin tam tersini söyleyebilir demek. politikacı dediğin, çıkar doğrultusunda hareket eder. tayyip çıkıp söylediğinde, %100 doğru olmak mı zorunda? eğer bir yasa çıkarmak istiyorsa, halk buna tepki vermesin diye gizleyebilir de... orda link verdim, yazılan yazıları gösterdim, nasıl kolpa diyorsunuz yahu.. said: huun, 06 Eylül 2004 19:07 tarihinde demiş ki: kurtulus savasinda sehit olanlar memleketin gencligi ne hale dusmus diye uzulmez bilakis cagin sartlarini yerine getiren insanlar oldugumuzu gorup sevinir . Sam'in ve Huun'un dediği bazılarının gereksiz yere çığırtkanlık yaptığı konusu doğru. ama iki şeyi anlamadım. -huun 15-18 yaş arasındaki insanların flört yapmasını engelliyen bir yasa çağın şartı mıdır? doğru düzgün yollar, daha iyi bir alt yapı, binaların deprem ve yangına karşı güvenli olması gibi şeyler değil de flörtü engellemek midir çağın şartı? -Sam, gerekli gereksiz her yasayı, tartışmadan hızlı hızlı çıkarmak iyi bir performans mıdır? Ayrıca Kablo'dan kötü ama daha ucuz bir ADSL yaygınlaştı, ama hala TT tekel zihniyetinden kurtulamadı, diğer ülkelerin aldığı interneti sen çok daha pahalıya alıyorsun. Birşey değişmedi ne yazık ki. said: Deep-Night, 06 Eylül 2004 15:36 tarihinde demiş ki: hiç araştırmadan ordan burdan duyduklarınızla millete yanlış bilgiler veriyosunuz Öyle birşey yok ya allahaşkına olabilir mi öyle bir şey ? Akıl var mantık var. said: Nefr, 06 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki: Deep böyle birşey yok mu demek istiyorsun yani? Başta verilen link yalan yani? deep araştırmış, doğrusunu söylerse çok sevincem. çünkü böyle birşey çıkarttıklarında oturmuş bir olay kökten değişecek gençler için. ben araştırmadım, hiç bir yerde yazmıyor kanunun şartları, bulabildiğim tek yer ise habertürk'teki o yazıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Şimdi ben kız aradaşımın elini tutarak gezemmicemmi[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bone ben yasanin o sekilde cikacagina inanmiyorum . hatta imkansiz diyorum . kanunlar boyle cikar . once milleti biraz durterler sonrada yontup tepkileri biraz yatistirirlar . ha rte konusmalarinda oyle bir seyden bahsetmedi gercekten var mi yok mu onuda bilmiyorum . ama dedigim gibi yasanin o sekilde cikmasina ben de karsiyim cikacagina da inanmiyorum[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben de öyle düşünüyorum, umuyorum ki öyle birşey çıkarmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 iyiki bu forumda küfür etmek yasak :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bunlar çıkartamaz millet korkmayın hatırlamıo musunuz içkiyi yasaklıcaz die konuşuolardı ne oldu öle bi olay olmadı şimdide konuşuolar zina mina bunuda çıkartamazlar sıkar biraz çıkartmak asker var bu ülkede allahtan yoksa başıboş kalacak bunlar ırak gibi olurduk walla [Bu mesaj kabiastro tarafından 06 Eylül 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oha bi de kanun kaçağı olduk iyi mi sonumuzu hayur ede cenab-ı hak ...[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Çıkaramasalar bile ne yapmaya çalışıktılarını anlayabılıyormusunuz? en azından deniyorlar...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: BlaCk_DmC, 06 Eylül 2004 20:46 tarihinde demiş ki: Çıkaramasalar bile ne yapmaya çalışıktılarını anlayabılıyormusunuz? en azından deniyorlar... yokluolar tek yaptıkları bu ama kendilerine zararı var zaten öle bi yasa çıkarsa avrupa insan haklarına ben şikayet ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben bu topiğin geleceğini pek iyi görmüyorum ama.. ya öle bi yasa çıkmaz,çıkamaz. biri el koyar işe..veya bu yasa çıkınca bunnar bunla yetinmicek tabi azmaya başlicaklar ve... sonu pek iyi olur mu bilmem[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 böyle bir yasanın çıkmasına karşıyım , onca şey varken uğraşacak bunu mu buldular , zaten koskoca milletin davranış veya düşüncelerini bir anda değiştirebileceklerini nasıl düşünüyorlar. bunları yarım akıllılıkları yüzünden mi seçtik , gerekirse soyunurum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Head +1[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Eylül 2004 20:32 tarihinde demiş ki: başbakanın söylediği herşey %100 doğru olcak mı demek? adam politikacı abi, politikacı. kağıtta yazan birşeyin tam tersini söyleyebilir demek. Tabii, başbakanın yalan söyleme ihtimali var da gazetenin yalan haber yapma ihtimali yok değil mi? Ama neyse ya, zaten t@yy33b'den bahsediyoruz. Kesinlikle o yalancıdır.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Head, 06 Eylül 2004 21:33 tarihinde demiş ki: böyle bir yasanın çıkmasına karşıyım , gerekirse soyunurum Koptum :D :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bir de bunu yasaya eklemek dinle ilgili birşey değil mi abicim. inanmayan biri ne ilgilenir zinayla. istediğini yapar yani. hadi ahlak değerlerimizi korumamız gerek ama böyle yasa çıkartarak, din baskısı yaparak koruncak birşey değil bu.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Argh sil sil :) [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 06 Eylül 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bahsttiğimiz yasa 15-18 yaş arası çiftleri kapsıyo. ne evliliği ne eşe saygısızlığı. partnerimle ikimiz istedikten sonra istediğimizi yaparız diyorum sen ne diyorsun bana.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 18 yaşından küçüğüm ve sevişme-flört etme olayını severim,bunu sefmeyene gay denir genellikle zaten sevişme hakkımı elimden alak isteyenlere kzıarım,o insanlar yazık tabi mahrum kalmışlardır,kıskançlıktan böle yollar girmişler. tabi tabi[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Aklım öbür zinathread'ine gitti herhalde :) Ne oldu bana ya birden :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tabi insanların tepesine cinselliği tabu diye getirirsen, onlar da doğru sanıp başkasına tabu getirir. hele bi de bunlardan bir grubu hükümet olursa böyle olur. sorunlu, hasta, psikolojisi bozuk zavallı herifler. umarım gün gelir de milletin özel hayatına soktukları burunlarını kırma imkanım olur.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence o kanun cikmazsa yada cikarsa ki kesin bu sekilde cikmayacaktir cok guleceksiniz bu yazdiklariniza sonradan .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Zannetmiyorum güleceklerini :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar