Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Windows 7'm için bir defrag programı istiyorum. Programda şu özellikler aranıyor: [list] [*] Sürekli arka planda açık kalarak dinç tutsun harddiski, Linux kullanır gibi olsun yani, hiç bakmayayım bile. [*] Bunu yaparken çok kaynak harcamasın. [*] Ücretli olmasın ya da bak bu çok iyi diyorsanız en fazla 10 dolar olsun. Korsan önermeyin hiç, kullanmıyorum. [*] KISS olsun, defrag dışında 50 şey daha sunmasın. [/list]
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Windows zaten Vista'dan beri sürekli olarak background'da defrag etmiyo mu makineyi? Hala öyleymiş, Vista'da elle defragın GUI'den tamamen çıkarılması olayını kaldırmışlar sadece. http://blogs.msdn.com/b/e7/archive/2009/01/25/disk-defragmentation-background-and-engineering-the-windows-7-improvements.aspx said: Best practices for using defragmentation in Windows 7 are simple – you do not need to do anything! Defragmentation is scheduled to automatically run periodically and in the background with minimal impact to foreground activity.
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 windows arka planda sürekli defrag yapıyor benim de bildiğim kadarıyla. onun dışında önerebileceğim program O&O defrag var ama paralı. ücretini bilmiyorum. istediğin özelliklerdeydi en son kullandığımda.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gerek yok olması lazım defrag'a.. zati denilmiş.. paralı olarak o o, perfect disk beleş olarak puran, defraggler, ultradefrag olması lazım. bir de jdefrag gibi adı olan bi program vardı. hızlıydı
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 arkada otomatik defrag yapiyor ama bir unix degil...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Şimdi format attım işte, formattan önce kontrol ettirmiştim de, çok iyi yapmıyor Windows onu. Sorunsuz gitsin istiyorum bu format. Bakacağım şimdi onlara bir.
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/ ben bunu kullaniyorum zaman zaman
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 O&O defrag 30 dolar, oradan eliyorum. PerfectDisk'de aynı fiyat. Auslogics'in programı en iyisi gibi görünüyor. Onu deneyeceğim şimdi.
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ashampoo optimizer`in icinde defrag var,pro-active yapinca ayarini senin dedigini yapiyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Auslogics'in program %4 parçalanma var dedi, birlştiriyor şimdi. W7 iyi değil işte.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Defraggler var piriform'un. (Recuva ve Ccleaner'ı yapan elemanlar.) beleş.
Öne çıkan mesajlar