Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Windows 7'm için bir defrag programı istiyorum. Programda şu özellikler aranıyor: [list] [*] Sürekli arka planda açık kalarak dinç tutsun harddiski, Linux kullanır gibi olsun yani, hiç bakmayayım bile. [*] Bunu yaparken çok kaynak harcamasın. [*] Ücretli olmasın ya da bak bu çok iyi diyorsanız en fazla 10 dolar olsun. Korsan önermeyin hiç, kullanmıyorum. [*] KISS olsun, defrag dışında 50 şey daha sunmasın. [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Windows zaten Vista'dan beri sürekli olarak background'da defrag etmiyo mu makineyi? Hala öyleymiş, Vista'da elle defragın GUI'den tamamen çıkarılması olayını kaldırmışlar sadece. http://blogs.msdn.com/b/e7/archive/2009/01/25/disk-defragmentation-background-and-engineering-the-windows-7-improvements.aspx said: Best practices for using defragmentation in Windows 7 are simple – you do not need to do anything! Defragmentation is scheduled to automatically run periodically and in the background with minimal impact to foreground activity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 windows arka planda sürekli defrag yapıyor benim de bildiğim kadarıyla. onun dışında önerebileceğim program O&O defrag var ama paralı. ücretini bilmiyorum. istediğin özelliklerdeydi en son kullandığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gerek yok olması lazım defrag'a.. zati denilmiş.. paralı olarak o o, perfect disk beleş olarak puran, defraggler, ultradefrag olması lazım. bir de jdefrag gibi adı olan bi program vardı. hızlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 arkada otomatik defrag yapiyor ama bir unix degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Şimdi format attım işte, formattan önce kontrol ettirmiştim de, çok iyi yapmıyor Windows onu. Sorunsuz gitsin istiyorum bu format. Bakacağım şimdi onlara bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/ ben bunu kullaniyorum zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 O&O defrag 30 dolar, oradan eliyorum. PerfectDisk'de aynı fiyat. Auslogics'in programı en iyisi gibi görünüyor. Onu deneyeceğim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ashampoo optimizer`in icinde defrag var,pro-active yapinca ayarini senin dedigini yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Auslogics'in program %4 parçalanma var dedi, birlştiriyor şimdi. W7 iyi değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Defraggler var piriform'un. (Recuva ve Ccleaner'ı yapan elemanlar.) beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar