wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selamlar, Bir ayı biraz geçiyor sanırım, kar kış kıyamette arabayı çalıştırayım derken hava yastıkları falan patlamıştı. Daha sonradan da sanıyorum radyatör borusu intihar etti kısaca arabam o zamandan beri yatıyor garajda. Bu michelin 2 yıllık bi süre içinde yol yardımı veriyor daha önce kullanan var mı acaba aranızda? Benim istediğim yere götürürler mi? Bir de ne kadar alırlar tahmini? Şimdi arıyorum da bulamadım zarfını bulunca arayacam elemanları size de bir sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sigortanda ikame araba temini vs yok mu? anadolu sigortada sadece kazada veriyorlar diye biliyorum ama allianz ve ergo ikame araç temini arızada da yapıyor olması lazım. Michelin konusunda bir bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Sigorta normal para istiyor biliyorum. Michelin için para almayabilir bile dediler o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selam, Bridgestone'nun yol yardımını kullanmıştım ben. Göztepe'den Kartal Oto Sanayi'ye gitmiştim. İstediğin yere götürüyor. Para vermedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bridgestoneunkini kullandim, para vermiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 arabalari lastikleri degistirmek icin goturdugumde yapmislardi uyeligi, hayli harasslamistim bakin boyle boyle yaziyor sonra bi sikinti oldugunda para mara isterlerse gelip buraya cemkiririm falan diye. kesinlikle para alinmiyor denmisti. Yalniz mesafe siniri var 45km gibi bisey olmali, birde yardim alacak aracin lastiklerinin michelin olmasi gerekiyor gibi ufak ibareler var sozlesme kagidinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 başak sigortadan kaskolu benim araba, geçen gün şanzımanda bir sorun oldu kaskoyu aradım yolladılar çekiciyi çektirdik arabayı servise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selam, Bridgestone'dan şu durumlarda yardım etmiyorlardı: -yakıt bitmesi sonucu yolda kaldıysann -lastiğin patladı ve stepnen yoksa -stepnen var ama basıncı düşükse Bence gayet mantıklı durumlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar