hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ev pendik-kurtköyde ama hergün tuzlaya gitmem lazım. toplu tasıma aracı geciyormu yoksa arabamıda götürmelimiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 istanbulda toplu taşıma farklıdır biraz.arabanıda getir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 metrobüs hattı var beylikdüzüne kadar uzattılar tuzlaya rahat ulaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 metrobüs kurtköye yakınmı geciyo yoksa ona gitmek icin baska araca binecekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 beylikduzuyle pendik ne alaka kurtkoy ulasiminda?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben bilmiyorum işte soruyorum(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kurtköy'ün neresine taşınacağın da önemli. ama her halükarda önce e-5 pendik köprüsüne gitmek için kurtköy-pendik minibüslerine bineceksin. uydukentten yaklaşık 30 dakika, merkezden 15 dakika diyelim. oradan tuzla otobüslerine bineceksin bi yarım saat de o diyelim. en fazla 1 saatte tuzlaya gidersin. tabi tuzlanın da neresine gideceğin önemli, tam bilemiyorum oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o ne ya, orası istanbul degil. kandırmıslar seni =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Kurtköy'den tuzlaya hem minibüs hem otobüs var. Tabii Kurtköy'ün tam neresinde olduğuna bağlı ama tahminimce hiç zorluk çekmezsin. Yazılmış tabii, klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 neresi bilmiorm tam da dumankaya konseptte ev. saolun yardım icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bu arada tuzlanin neresine gideceginde onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben de taşıncam inşallah bir 6 ay'a kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hKenYa8rXI8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bu arada kurtköy tuzla falan istanbul değil oralar. Gebzeye yakınzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar