Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o değilde kazara bi sızıntı bişe olursa etkilenmeyen ülke kalmaz olm, öle bi yanımız okyanus da değil capunlar gibi, avrupanın afrikanın yarısını götürürüz bak yanımızda valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 şu forumda bile hala fukuşimanın çernobil olacağını falan sananlar vardı, nükleer enerji santrali kurmanın patlama tehlikesi olduğu için kötü bir seçenek olduğunu düşünen, şuanki araştırmalarda değişik santrallerden vs hiç haberi olmayan, her habere inanan, kolay kolay manipüle olan... o yüzden birilerine laf atarken 2 kere düşünemk lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Diyelim ki ben başbakanım. Haberim de yok nükleer reaktör nası çalışılr nolur. Geliyolar bana, nükleer santral açmak istiyoruz diycekler. Oturur araştırır okurum lan. Ülke bu. Bahane mi. Nası bilmek zorunda değil, kararı o veriyo bu sistemde. Fotonuna kadar bilecek kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Myshkin said: şu forumda bile hala fukuşimanın çernobil olacağını falan sananlar vardı, nükleer enerji santrali kurmanın patlama tehlikesi olduğu için kötü bir seçenek olduğunu düşünen, şuanki araştırmalarda değişik santrallerden vs hiç haberi olmayan, her habere inanan, kolay kolay manipüle olan... o yüzden birilerine laf atarken 2 kere düşünemk lazım. şu forumda hala fukuşimanın japonya halkı üzerinde hiç bir sağlık etkisi olmayacağını, haberlerin abartı olduğunu sananlar da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ben anlatmaya calıstım valla gercekleri. kanımın son damlasına kadar gerceği korunaya clıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Bir akademisyen olman sebebiyle daha net ve doğru cümleler kurmanı beklerdim ben de senden mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 adam fizikci edebiyatcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 cuce partizanlık yapıyo yoksa karşı değil nukleer reaktör e benim anladıım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cuce said: adam fizikci edebiyatcı değil bilimadamları çoğu zaman edebiyatçılardan daha net konuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 daha önceki konular da koyuldu su ve yemek kaynaklarında güvenli olanın 2-3 katı dozu radyoaktif materyal bulunduğu ile ilgili haberler okumadıysan göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 güvenli olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Yanlış anlamışsın. doğru bilgi vermeyi, yandalıkla karıştırmak günümüzde moda tabi. ayrı akonu nükleer değil. konu başbakanın mtokpumu manupile etmek için içi yalan yanlış yorumlar yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 akp güven vermiyo gakguk diyen ben değilim. hangi parti olursa olsun nukleer reaktör gerekli diyorum ben mesela sen diyemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Myshkin said: şu forumda bile hala fukuşimanın çernobil olacağını falan sananlar vardı, nükleer enerji santrali kurmanın patlama tehlikesi olduğu için kötü bir seçenek olduğunu düşünen, şuanki araştırmalarda değişik santrallerden vs hiç haberi olmayan, her habere inanan, kolay kolay manipüle olan... o yüzden birilerine laf atarken 2 kere düşünemk lazım. ciddi mi şu mesaj ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 komik komik sorularla nereye kadar uzatabilirsin bu tartışmaları? said: Tests conducted by the Tokyo metropolitan government identified 210 becquerels of iodine-131 per 1kg of tap water in the city, more than twice the limit of 100 becquerels considered safe for infants. ayrıca bir önceki sayfada yazdığın mesajı desteklemeni isteyeceğim ben de senden bu durumda. ruslarla yaptığımız anlaşma nasıl bizim kârımıza oluyor? ayrıca üstüne rusların kısa sürecede kuracağı bu santralin türkiye üzerinde yaratacağı mali yükü (atıklardan kurtulma, teknik eleman vs) kaldırıp kaldıramayacağı ve bu durumun riski yaratıp yaratmayacağı konularını da açıklığa kavuşturmanı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Napolyonn said: akp güven vermiyo gakguk diyen ben değilim. hangi parti olursa olsun nukleer reaktör gerekli diyorum ben mesela sen diyemiyosun. gördünmü demediğimi, varsayımda bulunma, tartışıcaksak tartışalım, kendi kendine gelin güvey olup bişiler yazıcaksan yaz istediğini zaten benı bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 said: güven kazanlır, Akp hükemeti güven kazanman namnına hiç bişey yapmadı. Aksine yalanlarından dolanlarından hırsızlıklarından oyucnuluklarından değil artıya eksinin dibine gectiler. kimsenin akp hükümetinin "türkiye için yapıyolar, evinde kahve suyu ısıtmıycak adam o enerjiyle" demene inanmasını bekleme. nukleer reaktör konusunda akp muhalefeti yaparsan burada nukleer reaktör e karşı değil akp ye karşı olduğun için nükleer istemediğin anlaşılır kendinle çelişiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 nukleer gerekli ama ne basbakan ne de yaptigi aciklamalar icin ayni seyi soyleyemem 70B+ nufusu olan bi ulke enerji uretemiyor sagdan soldan dogal gaz satin aliyor surekli bi disa bagimlilik var bunun icin gerekli sene oldu 2011 hala termik soyle nukleer boyle bik bik ediliyor ne hidrodan nede ruzgar&gunesten elde edilen enerji yeterli bile olmaz komik durur hatta ihtiyac yaninda yapilabilir mi ?yapilir tabi maliyeti fazla olur onun yerine nukleer yapiliyor keske bi 30-40 sene once yapilsaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 uzatmıycam bunu, konu sen değilsin ben değilim, senin akpyı savunma arzun hiç değil. konusu ardeth tazmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Napolyonn said: nukleer reaktör konusunda akp muhalefeti yaparsan burada nukleer reaktör e karşı değil akp ye karşı olduğun için nükleer istemediğin anlaşılır kendinle çelişiyosun. Yoo gayet mantıklı. Riskleri olan bir projeye imza atılacağı zaman tabi ki o projeyi gerçekleştirecek olan hükümetin güvenilir bir hükümet olup olmadığı dikkate alınılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 akp sadece siyasi bi parti eğer ülkenin iç siyaseti bir reaktör yapılacaksa bununla akepe değil enerji bakanlığı ilgilenir akp hükümeti kaybederse reaktörün fişini çekmeyecekler. akp ye karşı olabilirsiniz ama sırf ideolojinizi haklı çıkarmak için mantıksız muhalefet yapıyosunuz sırf bu yüzdende kaç yıldır ülke enerji sorununun içinden çıkamıyor. ben burada enerjide dışa bağımlılık nası bitecek diyorum çıkmış ruslar yapmasın yaa diyo sanki çok tercih imkanı varmış gibi. kim yapıcak ruslar yapmazsa diyosun bi cevap yok şu boş muhalefet ülkeyi yedi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Fin said: 70B+ nufusu olan bi ulke enerji uretemiyor sagdan soldan dogal gaz satin aliyor surekli bi disa bagimlilik var bunun icin gerekli enerji ihracatı yapan şirketlerimiz niye dışa satıyor o zaman madem dışarıya bağımlıyız? aksa, kartet, tetaş vs. şirketler bu ülkeye düşman mı? bunu anlayamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 nooldu lan bi sustunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ardeth said: ayrıca bir önceki sayfada yazdığın mesajı desteklemeni isteyeceğim ben de senden bu durumda. ruslarla yaptığımız anlaşma nasıl bizim kârımıza oluyor? fiyat olarak iyi. santrale para ödemeyeceğiz buna karşılık 2020 yılında iyi bir fiyattan enerji alacağız. verdiğin linki okuyorum şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ruslara santral yaptırsak ta enerjiyi satın almaya devam edicez. Dışa bağımlılık adına bişey değiştirmiyo yani bu anlaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar