Thearc Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 45 senedir gerçekleşmekte olan ve her kurbanın "yok olmaz böyle sistem değişmesi gerek" gibi yorumlarla atlattığı fakat hiç değişmeyen bir olgu haline gelmiş olan her sene duygusal olarak gençleri -çoğunu- yıpratan öss ya da günümüz tabiriyle ygs bugün gerçekleşti. Durum ortada, iyi geçen olduğu kadar bir yerlere giren şemsiye yine iş başındaydı. Fakat bir yandan da Türkiye koşullarında başka bir yöntem işlemez gibi durmakta. Yıllar önce uygulanan her üniversitenin kendi sınavını uyguladığı sistemde gani gani torpil olması somut bir kanıt. Tamamen bir eğitim çıkmazında olan bir ülke konumundayız. Eğitim ve Öğretim adı altında eğitim ve öğretimden hiç eser olmayan bir sistem. Zaten bu sistemden çıkan gençler de ortada. Bunların çok az bir bölümü tam olarak eğitimli diyebileceğimiz kişiler peki ya geri kalanlar? Şimdi "ee bu durumu biz de biliyorduk anlatmaya ne gerek var ki" diyor olabilirsiniz ama şöyle bir dürtülmesine gerek var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kaldırırlar mı yahu en klasik seçim vaatlerinden biri haline geldi o bir gelenek artık "yök kalkacak" "öss kalkacak" "dokunulmazlık kalkacak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 4 ağustos 1962'de de böyle diyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 okumayın abi,farkınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thearc Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Zaybird said: sakallı bebek haberinden farkı yok gibi :D totally sh*t :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 gazete ismi çok samimi. hergün bi şişe sütle kapımda bulmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Zengin çocukları olarak faytonla gitmek istedim okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Lyvanna_Dolores said: gazete ismi çok samimi. hergün bi şişe sütle kapımda bulmak istedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar