Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ilk arabamı bunlardan almak istiyorum. cabrio takıntılıyım, metal tavan artı olarak görünüyo, ucuz olduğu için ilk araba olarak uygundur diyorum... peugeot tırt bi kalitede olduğu için çekinmiyo da değilim, ama cabrio hastasıyım nolcek bööle bilmiyorum. şeklinde ergen kız triplerinde bi düşüncem var. şöle iki alternatif var mesela : 1 2 bi de bu arabanın apaçimobil olduğu gerçeği var tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 biraz daha az apacimobil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bence de tigra daha iyi. onun dısında biraz eski bikac modle daha olabilir, mg f, alfa spider, bmw 320ci e36 kasa falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yok abicim 20000 TL ilk arabaya fazla, muhtemelen haşat edicem zaten. yavaş kullanmaya alışamadım halen sfdsf bi de MG BMW vs. alsam kıçıma kaçıcak bakımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 normal bi 206 alsana, cabrioyu napacaksin ilk araba olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 tigra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Güzel bence, siyahı al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Üstüne para verseler binmem bu arabaya.Biraz daha para verebilceksen bak burada ne var SLK 98 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 verdigin 2 link te benzinli arabalar benzinli alınmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mr_Hand said: ilk arabamı bunlardan almak istiyorum. cabrio takıntılıyım, metal tavan artı olarak görünüyo, ucuz olduğu için ilk araba olarak uygundur diyorum... peugeot tırt bi kalitede olduğu için çekinmiyo da değilim, ama cabrio hastasıyım nolcek bööle bilmiyorum. şeklinde ergen kız triplerinde bi düşüncem var. şöle iki alternatif var mesela : 1 2 bi de bu arabanın apaçimobil olduğu gerçeği var tabii... ilk linkteki ne güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Tigra Twintop cok tatlidir valla, 206cc cok apaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cairne said: verdigin 2 link te benzinli arabalar benzinli alınmaz bencesebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 benim arkadasim satiyor 206cc, arabanin modifiyesi var, motor modfiyesi degilde, koltugunu isini falan degistirdi. istiyorsan haber et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kaça satıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ilk arabansa al bi şahin onda öğren sonra başka bişey alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selam, 206cc ile hevesini alırsın artık. Tigra çok enteresan tipte :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mr_Hand said: ilk arabamı bunlardan almak istiyorum. cabrio takıntılıyım, metal tavan artı olarak görünüyo, ucuz olduğu için ilk araba olarak uygundur diyorum... peugeot tırt bi kalitede olduğu için çekinmiyo da değilim, ama cabrio hastasıyım nolcek bööle bilmiyorum. şeklinde ergen kız triplerinde bi düşüncem var. şöle iki alternatif var mesela : 1 2 bi de bu arabanın apaçimobil olduğu gerçeği var tabii... 1. ilandaki araç bence alınabilir. Açıkcası ne bir cabrio ne de bir pejo hayranıyım. Konu ile alakalı tek diyebilecegim 206 cc lerin arka stopları şeffaf olunca oldukça çirkin gözüküyor. Mümkün mertebe dışı modifiye edilmemiş sade bir tane almakta fayda var. Tabi bu benim görüşüm. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Bir de mümkünse sarı megane cabrio lara bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selam, Benim de içimde MX-5 hevesi var ama şu sıralar oldukça derinde :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o bende de var da 1.8 be :) bi de yenileri pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Selam, 1.8 olsun benim olsun. 1.5dCi sonrası performans arzum köreldi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw-m3-pickup-06-655x435.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 april fools. ama bi an korkmadım degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yok lan araba hakkaten var ama :D nurburgring'de falan tur bile attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 vauxhall maloodan mı ozenmisler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar