lokkum Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 beyler saatlerinizi 2 ileri 1 geri alin tmmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bütün saatlerin allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bugün alıcaz saatleri ileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kim kime saat aldı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bana bi rolex alin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 showtime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dün saat 3'de yatıyım diyodum 4'de yatabildim asfasd. Ne salak ülkeyiz ya, sınavı 1 saat ileri çekceklerine tüm finans sistemini vs. düşünmeden gittiler 1 gün sonra saatlerimizi ileri alıcaz dediler hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 12,5 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 yunusemre said: dün saat 3'de yatıyım diyodum 4'de yatabildim asfasd. Ne salak ülkeyiz ya, sınavı 1 saat ileri çekceklerine tüm finans sistemini vs. düşünmeden gittiler 1 gün sonra saatlerimizi ileri alıcaz dediler hey allahım Bu gece hiç biryer açık olmayacak ki. Ne farkedicek sisteme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 "roket adam" said: DarKRideR said: ahmedinejad said: yok resmi olarak saat 3.34 sanırım ne resmisi abi, resmen saatler ileri alındı işte pc'nde ne yazıyorsa o asdfdfa oha adamın dünyadan haberi yok harbi yok, sınav yüzünden ertelenmiş. Olsun Dreamcloth bekliyordum WOW'da 1 saat erken resetlendi mutlu oldum sdfasd BANA YARADI ARKADAŞ BU OLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 wastyrx said: yunusemre said: dün saat 3'de yatıyım diyodum 4'de yatabildim asfasd. Ne salak ülkeyiz ya, sınavı 1 saat ileri çekceklerine tüm finans sistemini vs. düşünmeden gittiler 1 gün sonra saatlerimizi ileri alıcaz dediler hey allahım Bu gece hiç biryer açık olmayacak ki. Ne farkedicek sisteme?uçak diye birşey uçuyor. öyle aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dubai gibi arap ülkelerinde cuma, cmt resmi tatil, pazar günü her yer açık. Arap dünyasıyla iş yapan bankalar için sıkıntı, hatta bankalar açıkladı sanırım biz uluslararası sisteme göre hareket etcez gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Burdan kalkıcak uçak buranın sistemine tabi abi. Hava şirketleri de buranın saatine göre uyarlıyor uçuşları. Japonya saatine göre kalkmıyor istanbuldan kalkan uçak. Ben anlamadım hala az biraz leylayım anlatıverin yanlışsam. edik: Abi ülkede haftasonu açık herhangi bi banka yok ki. İnternet bankacılığıysa o zaten 7/24 aynı edik2: Var mı len yoksa? Bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Aferin Ubuntu'ya bugün ileri atılmadığını anladı saatlerin. Windows'da ekstra bi ayar çekmek gerekiyor diye okumuştum bi yerde. Nokia N95 ve Nexus S im malladı tabi haliyle :) Neyse dokunmayalım , saatler bizi yakalasın yarın nasılsa önemi yok bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Floridsdorf said: beyler şuanda çok byük bir paradoxxtayız zaman evren ayarı kaydı hepimiz yok oluyoruz öhğğğğğğğğğğğğ ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 e sınavdan sonra alsaydık saatleri ileri? olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 açık banka olmaz mı abi. Finans sistemi dediğin şey bi acayip 7/24 365 - 6 çalışan bi müessese. Tam olarak ne iş yapıyorlar diye sorarsan spesifik cevap veremem de çalışıyorlar yani ^^ bi borç alıp veriyolar derim o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ya cumartesi falan giden arkadaşım var ama hesap kitap bişiler bişiler yapıyorlar biliyorum. Halk yararlanamıyor işte sadece çalışan çalışıo. Demek istediğim oydu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi sabiler sınavdan çıktı şimdi alsak ileri olmaz mı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Kesin bi cevap alamadim hala beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar