Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bugün Londra'da yarım milyon insan hükümeti protesto gösterilerine katıldı. Protestonun sebebi yeni ekonomi paketi. Ben de sabahtan akşama kadar ordaydım. Protesto ile ilgili bir yazı yazdım londra sitemde. Söylemek istediğim benzer bir protesto Türkiye'de yapılsa polis en az 1000 kişiyi göz altına alıp bir 10000 kadar da yaralı çıkar. İbne Cameron pankartı açan mı dersin, dükkanların camları indiren mi ararsın çeşit çeşitti. Lakin genel anlamda insanlar da sert bir protesto gösterisi yapsalar da aşırı taşkınlık çıkarmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 gunlugu de koymustum, burda da dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ingilizlerin mottosuna hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 göz yaşartıcı gaz sinmesi + panzer ıslağı olmadan protesto mu olur ya... swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/uk-12864353 http://www.guardian.co.uk/society/blog/2011/mar/26/march-for-the-alternative-live-blog-updates V maskeleri yine moda idi bu protestoda da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yalnız adamlar başbakanlarına ibne diyebiliyomuş pankartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 V maskesiz anarchy mi olur zaten sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 hele londrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 türkiyede yapılan laik cumhuriyet yürüyüşüne 1-2 milyon kişi katılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 allahtan birisi muslamic raygun çekmemiş kalabalıkta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 protesto boyle olur ingilizler gitsin sutlu cayini icsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kamerunla ne alakası var olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 tayyip erdoğan: ingiliz hükümeti derhal halkın taleplerine cevap vermelidir. bakın bizim halk hiç kızıyo mu? haberlerde bitane göremezsiniz. çünkü hiç şüphesiz ki bizler, ileri demokrasiyi getirenleriz. (onlar) bilmezler mi ki, provokatif davranışlar içine girenler, silivri ateşinde yanacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bir tane kısa video yükledim youtube'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dükkanımın camını indirenleri pompalı ile kovalardım, polisi valan dadinlemezdim. arsız dünyanın her yerinde arsız demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bizim millet de koyunluk var ki buna bende dahilim. 4.20'ye geldi litresi kimse de tık yok arkadaş. Hem üzülüyorum sonra kendime bakıyorum daha da bi üzülüyorum filan zor işimiz zorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 koyunluk değil. ben benzin fiyatının dahada artırılmasından yanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 70lik rakı 37 lira abi, benzin falan neyse de insana en çokkoyan bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 huun said: dükkanımın camını indirenleri pompalı ile kovalardım, polisi valan dadinlemezdim. arsız dünyanın her yerinde arsız demek ki. Büyük ihtimal cami indirilen dukkan sahibine giren cikan yoktur, sigortasi cartu curtu vardir alo der 2 gun sonra yapılır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar