vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 En iyi rl trollerinden biri... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 sonuncusu öeeah ama trollden sayıldıklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ah bi ingilizcem olaydı ne gülerdim bunlara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Floridsdorf, her başlığa ingilizce bilginin olmadığını yazmaya devam edersen ingilizcen gelişmeyecek sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 :( 2-3 yıldız ingilizce kursuna gidiyorum ama şu videolardaki konuşmaları anlayamıyorum :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 insanlar bunu her videonun altında bilmek zorunda değil :( kişisel veya eğitim bölümlerinde bu konuda kendini nasıl geliştirebileceğin konusunda yardım isteyebilirsin belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 BENCE ÖZEL MESAJDAN DA DEVAM EDEBILIRSINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Benm perfect ingilizcem var ama videonun hiçbir karesine gelemedim. Komik değil çünkü, hatta cik rezil bi video. (Videoyu koyan üzerine alınmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 kahverengi şapkalı adamdan olsa keşke türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Şu ünlü Fransız troll den sonra bunlar fısss geliyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dattebayo said: BENCE ÖZEL MESAJDAN DA DEVAM EDEBILIRSINIZ. ahaha noob alan yetkilisi kendi bölümünde laf yemiş. gerçi kermit kendi bölümünden ban yemişti lan dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 çok güzel bi fikir bence ama troll kategorisinde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar