Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Windows'da Linux kullanırken hiç görmediğim garip bir olay var. Gıcık ediyor, hatta bilgisayarı kullanma tarzımı değiştirdi. Niye olduğunu merak ettim bunun: Eğer bir programı ya da klasörü simgeleştirip aşağıda bırakırsam kendisi garip bir şekilde yavaşlamaya başlıyor. Eğer yarım saat kalırsa tekrar ekrana getirmem 10 saniye sürebiliyor, eğer 6-7 saat kalırsa ve bir programsa bilgisayar bir dakika kadar takılabiliyor bile, oyun gibi şeyleri uzun süre bıraktığımda resetlemem gerektiği bile oldu. Niye? Bilinen bir çözümü varsa ne? Klasörü ya da programı tekrar açmak daha kolay oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ram alakali bisiydir virtual mem hdd ye yazma vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 dasaaa'nın dediği sebepten muhtemelen. ama sendeki durum yine de fazla, o kadar olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Eğer ram'in 2GB ve üstündeyse sanal belleği devre dışı bırak. O şekilde dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Formatladım şimdi, düzeldi. Geen yaz yüklediğimden beri çok kötü kullanmış olabilirim yıllar sonra ilk kez tamamen Windows kullandığım için. Onlarca program silip yüklemiştim bana göre olanları bulana kadar da. Şimdi düzgün çalışıyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar