aethras Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Merhaba herkese, su an oyunu indiriyorum ve yeni patch i merak ettigimden oyuna geri donmek istedim fakat merak ettigim konu avatarlar sıfırdan yaratılacagı icin acaba cinsiyet degisikligide mumkunmu? yani onceden female olan bir karakter su an male olabiliyormu? simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Yok malesef orada bir degisiklik yok irk fln neyse yada cinsiyet oldugu gibi korunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ama siz yine de ircinizi satmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 yok ırkla ilgili sorun yok sadece cinsiyet degisip degismedigini merak ediyordum. bu arada birazdan giricem bi yeni accla hala petition a cevap gelmedi kendi accumla girip plex almaya calısacagımda. cok uzun surermi acaba 1 gunluk acc acımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 degisebilir 3-4 gunde surebilir en temizi karakterde para varsa 700 civari GTC alman forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 malesef en son bıraktıgımda 100m den az vardı ama 10 civarı t2 fitli gemi vardı.tam hatırlamıyorum. bu arada hangi kanaldayız su an oyun icinde turkler olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar