ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Bu konuda bahsi geçen telefonu aldım. Ancak rooting yapmam gerekiyor sanırım görünüşe göre. Ne yapılır nasıl yapılır tehlikesi nedir; en tehlikesiz nasıl halledilir, yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 niye gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 market açık değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://forum.xda-developers.com burda bulursun buyuk ihtimal aradigin herseyi. yalniz, cildirmaya hazirlan. basina gelecekler sunlar HORROR x'i yukle. DUR x'i yuklemeden once y'yi yukle. Bekle, daha z'yi yuklemediysen once c'yi yukle, sonra z'yi yukle. c'yi yuklemeden z'yi yuklediysen telefonun kitlendi, simdi onu duzeltmek icin v'yi yukle....sen pes edene kadar boyle gidiyo. ben sonuna ulasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Marketin rootla alaksı yok. SuperOneClick diye bir program var sorunsuz rootluyor, onu bul XDAden. Market kurabilirsen bana da haber ver, en az 4, 5 tane market kurmayı denedim hepsi çakılıyor tam program indirirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi o zaman anlamadım; foursquare twitter falan nereden indiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 superoneclick iyiymiş baya, rooting yapınca kaydedilmiş bilgiler gidiyor mu? + garantisi gidiyor mu? + bir sıkıntı olursa nereden yedekleyebilirim ve nereden yedekledigim haline geri dönebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Up:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 oneclick indirdim cevap bekliom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Uygulamaların direk apk dosyaların ıbulman lazım. Dedik sana decelpoer desteği yok, market yok diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 lan marketsiz android telefon ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi ne saçma bir şeymiş o zaman o ya? market enabler falan diyorlar, o yaramıyor muymuş işe? ya ben bu oneclicki yükleyeyim ama değil mi her türlü? bir sıkıntı çıkar mı ilk planda o lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Bir androidçinin gözyaşları. Kendin kaşındın usta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Androidle bi ilgisi yok saçma sapan bi ülkede yaşamamızdan kaynaklanıyo hep. Market enabler, market uygulamasından paralı uygulamalara erişimi sağlıyo. Senin öncemarket kurman laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 "roket adam" said: Bir androidçinin gözyaşları. Kendin kaşındın usta :) abi yanlış anlamadıysam siz ekrana widget bile koyamıyorsunuz adam gibi.. ne gözyaşı olacak allasen? xda'dan black market yükleyin şöle bi yol haritası olması lazım said: Download this update file new_market.zip and traditional_market.zip copy them in openrecovery update folder Go Settings > Applications > Manage applications and click on the Running tab. click on Google service framework, Force stop it and clear data and cache go back in all tab and click on market, do the same (Force stop clear data and cache. reboot in recovery install traditional_market update wipe dalvik cache and cache reboot open market (accept User Agreement) close program (do not wait for program to open) reboot in recovery install the new market update reboot and now you should have the working new market 2.2.11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 xda'de hangi thread bu? open recovery nası bi uygulama kullanaiblmek için android sdk falan mı gerekiyor? recovery mode bu telefonda nasıl açılıyo bilmiyorum, ondan sonra dalvik cache ve cache nasıl silinir vs vs... sen şu threadi göster en iyisi :) Bir de samsung'un diğer memleketlere çıkardığı official romlardan birini çakmak çözüm olur mu onu merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aktiftablet said: Androidle bi ilgisi yok saçma sapan bi ülkede yaşamamızdan kaynaklanıyo hep. ulkeyle ne alakasi var anlamadim ben, google tenezzul edip calisir hale getiremedi bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o yasalar, vergi ve servis sağlayıcılarla alakalı yalnız. said: xda'de hangi thread bu? o verdiğim roadmap galaxy için olan değil ki.. her biri için farklı thread'ler var. galaxy'nin kendi başlığında dev kısmına bak bir. orada bulursun modları. dilediğin modun nasıl yükleneceğine dair, adım adım bilgiler olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Appstore dan ne farki var uygulama ve bicim olarak da appstore calisiyor, market calismiyor? Cidden meral ettim bunu su an, ben inanmiyorum olayin bizim ulkeden kaynaklandigina. Ha google adam yerine koymuyo de tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi anlamayacak neyi var ki.. vergi anlaşmazlığı vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 rooting ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 root linux sistemlerde her şeyi yapabildiğin bi super user durumu gibi bişi. telefonda da aynısı. üstün yetkilerle donatıyorsun kendini. limitlenmiş şeyleri de yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar