gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bursa.... içimde kalmasın diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 trans falan ne olursa olsun beni ilgilendirmez de "meclisin osmanlı kadınına ihtiyacı var" nedir ya :D güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 haremde donen ahlaksizliklara gonderme yapmis heralde a.k.a. hunkarim cariye dediniz oglan cikti bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 umarim aday olur, onun disinda bursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 jükgür ampulden aday olabiliyorsa bu neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 akp'den de var transeksüel niye bu kadar büyüttünüz ki ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 oha dimi yobaz transeksuel ... terminator misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 forgiver said: 10 milyon ne lan tr de sevişen 10m insan yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 10 milyon kazandirir 20 milyon kaybettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bu bursa ne aayak ya auhduahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Tebrik ediyorum hem CHP yi, hemde o Transseküeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Bu Bursalılar çok fena ya Gemlikli olduğum için mutluyum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Herkes için CHP dedi adam... Sözünün arkasında duracak mı bilmiyorum... Çok kötü köşeye de sıkıştırabilirler... Yine de aferin CHP'ye. Şimdi bir an meclis kürsüsünde konuşurken düşünmeye çalıştım (olabilirse eğer) Bursa Milletvekili. Hak ve özgürlüklerden bahsediyor mesela... :D Oynatalım uğurcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ahahahahahha bi tranny eksikti oda geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 milletvekili adayı olursa insanlık için çok güzel bir hareket olur. Politik açıdan ise doğru bir adım olduğundan şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 10milyon eşcinsel ne lan, aslında olablir sürekli tv programlarında gizli gayler çıkıp duruyo. bir de bursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 10 mil abarti olmus, bi kere bursanin nufusu 2 mil filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bursa'nın olayı ne de ben bilmiyorum yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 vaperon said: Oynatalım uğurcum ahhahaha. bu çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bursalı delikanlılar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 meanwhile in bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 abi seçim meydanlarında adamı nasıl anons etçekler.;Bursalılarrr!!!! Bay meliha?,bayan meliha? kljahkj yada her ikiside geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bittus said: DynamicK said: Ulkede transeksuel de var, gay de lezbiyende.. hepsi de insan ve herkez kadar onlarin da hakki var. Bu baglamda ayrimcilik yapmamak gerekiyor. Ideoloji acisindan bakilir ise diger cogu adaya gore daha durust olacagi soylenebilir. Bu nedenle de kazanir umarim. aferin CHP'e bu arada. tamamen katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar