AsRoyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Herkese selamlar... Biz bir zamanlar tribute bölgesinde bulunan hard core pvp tayfasıyız, yerleşik,sağlıklı ve istikrarlı bir düzen bulamadığımız için bağımsız corpumuzu kurduk,bu süre zarfında türlü action' lardan geçtik ve grafiğimizi oldukça iyi seviyelere ulaştırdık ve yükselmeyede devam ediyoruz, sayıca azınlıkta olmamıza rağmen eski IT coalisyonu yanında yer alan özel bir alliance da yükselen çizgimizden dolayı corp olarak davet aldık ve bu alliance corp yer almaya hak kazandık,kısa kesiyorum mutlu mesut gidiyoruz işte sözüm ona çıtamızı daha da yükseltmek adına,siz değerli türk hemşehrilerime sesleniyorum... Gelişim içerisinde olduğumuzu hatırlatarak;Pvp ruhu taşıyan,bunun dışında capital vizyonumuz için miner'cı üretim'ci (security status'ü oldukça iyi upgrade'li sistemlere sahip olduğumuzu belirteyim)ve corp temel kuralları dahilinde ratting oyuncular aramaktayız. Eğer sizde eve online kültürünü benimsemiş, sömürgecilik ve katı kurallardan uzak şeffaflıktan ödün vermeyen bu corpa katılmak ihtiyacı hissederseniz çekinmeden detaylı bilgi için lütfen oyun içerisinden "AsRoyal" nick'ine ulaşabilirsiniz. Daha çok kill, daha çok para, çokça gemi ve çokça keyif almak için farkı ve prestiji hep beraber yakalamak için... "Sevgiler Saygılar" Infinitum Cartel (24 hour hardcore and only pvp)EVE ONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 kb linki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsRoyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://infinitum.eve-kill.net/?a=corp_detail&crp_id=101767 http://killboard.nullisecunda.com/?a=self_detail http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=corp&name=Infinitum+Cartel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 (tu) Basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Lan o benim sorumdu. Neyse :D Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nestra Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Gelişmeleri bekliyoruz. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 du dalaşayim hemen başlık ingilizce içerik türkce olmadiki ama sindi.. aipladim çok.. bol şans bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Yolunuz açık olsun.. Bol şanslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsRoyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 LordElminster said: Yolunuz açık olsun.. Bol şanslar... Sağol Elminster sanada bol şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 nulli secundaya gelicem ben de oyuna dönebilmeyi bekliorm eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AsRoyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Suark said: nulli secundaya gelicem ben de oyuna dönebilmeyi bekliorm eh Nulli Secunda için memnuniyetle, bizde de kapı ardına kadar açık suark biletini hazır bil,tüm türk arkadaşları bekleriz (skill pointmiş şuymuş buymuş gibi bir kısıtlamamız yok)güvenli uçuşlar. Saygılar Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Başarılar. Bu arada ufak bir düzeltme,başlıkta ve imzanda olan ; '' Nulli Secunda Of Member '' kısmı yalnış olmuş. ''Member Of Nulli Secunda'' olacak o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar