Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infinitum CARTEL [.INCA] New only Turkish pvp Corporation(tr)NULLI SECUNDA of member

AsRoyal

Öne çıkan mesajlar

Herkese selamlar...

Biz bir zamanlar tribute bölgesinde bulunan hard core pvp tayfasıyız, yerleşik,sağlıklı ve istikrarlı bir düzen bulamadığımız için bağımsız corpumuzu kurduk,bu süre zarfında türlü action' lardan geçtik ve grafiğimizi oldukça iyi seviyelere ulaştırdık ve yükselmeyede devam ediyoruz, sayıca azınlıkta olmamıza rağmen eski IT coalisyonu yanında yer alan özel bir alliance da yükselen çizgimizden dolayı corp olarak davet aldık ve bu alliance corp yer almaya hak kazandık,kısa kesiyorum mutlu mesut gidiyoruz işte sözüm ona çıtamızı daha da yükseltmek adına,siz değerli türk hemşehrilerime sesleniyorum...

Gelişim içerisinde olduğumuzu hatırlatarak;Pvp ruhu taşıyan,bunun dışında capital vizyonumuz için miner'cı üretim'ci (security status'ü oldukça iyi upgrade'li sistemlere sahip olduğumuzu belirteyim)ve corp temel kuralları dahilinde ratting oyuncular aramaktayız.

Eğer sizde eve online kültürünü benimsemiş, sömürgecilik ve katı kurallardan uzak şeffaflıktan ödün vermeyen bu corpa katılmak ihtiyacı hissederseniz çekinmeden detaylı bilgi için lütfen oyun içerisinden "AsRoyal" nick'ine ulaşabilirsiniz.

Daha çok kill, daha çok para, çokça gemi ve çokça keyif almak için farkı ve prestiji hep beraber yakalamak için...

"Sevgiler Saygılar"
Infinitum Cartel (24 hour hardcore and only pvp)EVE ONLINE
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

nulli secundaya gelicem ben de oyuna dönebilmeyi bekliorm eh

Nulli Secunda için memnuniyetle, bizde de kapı ardına kadar açık suark biletini hazır bil,tüm türk arkadaşları bekleriz (skill pointmiş şuymuş buymuş gibi bir kısıtlamamız yok)güvenli uçuşlar.

Saygılar Sevgiler...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...