Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IE Sorunu (8)

lemuria

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar
ben internet explorerım ile alakalı bir sorun yaşıyorum ve sebebini öğrenemiyorum.. bazı sitelere (kimi tarafımızda hostlanan) bağlı kalarak(logged) çalışmak zorundayım ancak, bazı zamanlarda sitelerden, olmamam gerektigi halde, time-out oluyorum ve 5 dk bağlantı sıkıntısı çekiyorum..Yeni format attığım için virüsten şüphelenmiyorum ancak scan yaptım yine de (temiz çıktık).. bilgisayarımda ya da bağlı olduğum internet ağında bir dns ayarlaması firewall vs yok. yan odada bulunan servera bağlanırken zorlanıyorum.. sorun sadece kendi bilgisayarımda, onu da biliyorum.. cookieleri temizlemeyi denedim o da olmadı..yardım eder misiniz?
Kullandığım IE, 8.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
öncelikle arkadaşlaraa yüksek zeka ürünü tavsiyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. ama benim durumum ie 8 kullanmak zorunda olmak ve yukarıdaki sorunları yaşamak üzerinden çıktığı için, verdiğiniz akıl(!)ların hiç biri işime yaramıyor. ama yine de denediğiniz için teşekkür ederim, her birinizin gözlerindeki zeka pırıltısından gelecekte mükemmel yazılımcılar olacağınız açık.

neyse uzun lafın kısası, virüs spy vs ihtimali de elendi.. sorunu hala çözemedim. sıkıntım devam ediyor. "ekmek bulamazsan pasta ye" demekten başka çözüm önerileriniz varsa bekliyorum, yoksa komiklik yapmanıza gerek yok..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...