lemuria Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Merhaba arkadaşlar ben internet explorerım ile alakalı bir sorun yaşıyorum ve sebebini öğrenemiyorum.. bazı sitelere (kimi tarafımızda hostlanan) bağlı kalarak(logged) çalışmak zorundayım ancak, bazı zamanlarda sitelerden, olmamam gerektigi halde, time-out oluyorum ve 5 dk bağlantı sıkıntısı çekiyorum..Yeni format attığım için virüsten şüphelenmiyorum ancak scan yaptım yine de (temiz çıktık).. bilgisayarımda ya da bağlı olduğum internet ağında bir dns ayarlaması firewall vs yok. yan odada bulunan servera bağlanırken zorlanıyorum.. sorun sadece kendi bilgisayarımda, onu da biliyorum.. cookieleri temizlemeyi denedim o da olmadı..yardım eder misiniz? Kullandığım IE, 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 http://bp0.blogger.com/_zqG5EjF2tIY/SAv4z9CIVNI/AAAAAAAAAYk/dy3PV9QFiKo/s400/millhouse.jpg şimdi elimize 3 ay önce 2011 e girdiğimizin haberi ulaştı, hala internet explorer kullananlar varsa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 IE 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 başlık açık, ie sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 IE9'a geçmelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 öncelikle arkadaşlaraa yüksek zeka ürünü tavsiyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. ama benim durumum ie 8 kullanmak zorunda olmak ve yukarıdaki sorunları yaşamak üzerinden çıktığı için, verdiğiniz akıl(!)ların hiç biri işime yaramıyor. ama yine de denediğiniz için teşekkür ederim, her birinizin gözlerindeki zeka pırıltısından gelecekte mükemmel yazılımcılar olacağınız açık. neyse uzun lafın kısası, virüs spy vs ihtimali de elendi.. sorunu hala çözemedim. sıkıntım devam ediyor. "ekmek bulamazsan pasta ye" demekten başka çözüm önerileriniz varsa bekliyorum, yoksa komiklik yapmanıza gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 e hadi? tüm seçeneklerinizi aldım mı elinizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 makinana virtual pc kur icine ie 8 yukle. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yok hayır.. sanırım cinnet geçireceğim... ^'+%+^%+^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ne yok hayir kurdunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar