Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi izafiyet teorisini yazan otistik

Laorx

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

savant ayri, epik memory var onlarda yamulmuyosam, cocuk aspergers, ilimli otizm diyelim, ozurlu filan da degil goruldugu uzere.

bundaki memory de epik sayılır, 3 yaşında harita ezberlemeler gördüğü her plakayı kafadan atamama, 5k'lık puzzle çözmesi.. yaş 3 lan 3 abv, ben 25 yaşımda yapamadım 5k'lık puzzle küfredip bıraktım
Sosyal ağlarda paylaş

einstein'in kendi mütavazi sözlerinden herhalde "ben dahi değilim sadece çok meraklıyım" gibi.

ama üzgünüm hayalleriniz bozacağım einstein da on yaşında trigonometri, geometri falan biliyordu bkz:

"In 1889, Max Talmud (later changed to Max Talmey) introduced the ten-year old Einstein to key texts in science, mathematics and philosophy, including Immanuel Kant's Critique of Pure Reason and Euclid's Elements (which Einstein called the "holy little geometry book")."
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

nileppezdel said:

hamsilipilav said:

einstein'in beynini saklamışlardı zamanında ilerde işe yarar diye rahat olun gençler yetişirseniz sizide geliştirirler einstein'ın beynine göre

Einstein öyle çok abartı zeki değil ki ya

neye göre söylüyorsun bunu

IQ'su 160 diye geçiyor da ona göre söylüyorum yani 160'sa abartılacak bir durum yok. Daha fazlaysa tamam abartalım :D
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

savant mı düz otistik mi?

savant ise süper, düz otistik ise hhmmm düz otistik..

iki haftada bişiler öğrenir durur sadece. bi işe yaramaz

"Diagnosed with mild autism—Asperger syndrome"
süper olm daha ne

seyi sorcam bu otistikler sadece ogreniyor mu, uygulama yok yani?
c syntaxini ogreniyor mesela ama program yaz dediginde kaliplardaki seyler disinda bisi yazamiyor?
oyle mi oluo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...