Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 vay anasını olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 vallahi insanın otistik olası geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 benimde zafiyet teorim var ama ilgilenen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 aquila said: savant ayri, epik memory var onlarda yamulmuyosam, cocuk aspergers, ilimli otizm diyelim, ozurlu filan da degil goruldugu uzere. bundaki memory de epik sayılır, 3 yaşında harita ezberlemeler gördüğü her plakayı kafadan atamama, 5k'lık puzzle çözmesi.. yaş 3 lan 3 abv, ben 25 yaşımda yapamadım 5k'lık puzzle küfredip bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Çocuk geleceğin müdürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Laorx said: ... ben 25 yaşımda yapamadım 5k'lık puzzle küfredip bıraktım hamdolsun 5klık puzzle kolay bişey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 said: The boy wonder, who taught himself calculus, algebra, geometry and trigonometry in a week, is now tutoring fellow college classmates after hours. Allahım sen aklımı koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 hamsilipilav said: einstein'in beynini saklamışlardı zamanında ilerde işe yarar diye rahat olun gençler yetişirseniz sizide geliştirirler einstein'ın beynine göre Einstein öyle çok abartı zeki değil ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 asfdsgsfg yok artık leburan ceymz. bu arada çok acaip lan herkes komplekse giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Hakikaten otistikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 çocuk salak lan Hayatın güzelliklerinden mahrum bırakmış kendini bi boklar yapıyorum sanıyor Gidip bi dereye serpme ağ atıp yılan balığı çektiğindeki adrenalini yaşayamayacak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 nileppezdel said: hamsilipilav said: einstein'in beynini saklamışlardı zamanında ilerde işe yarar diye rahat olun gençler yetişirseniz sizide geliştirirler einstein'ın beynine göre Einstein öyle çok abartı zeki değil ki ya neye göre söylüyorsun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 herkes dereye ag serpeydi de avcı toplayıcı toplumda kalaydık en guzeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 einstein'in kendi mütavazi sözlerinden herhalde "ben dahi değilim sadece çok meraklıyım" gibi. ama üzgünüm hayalleriniz bozacağım einstein da on yaşında trigonometri, geometri falan biliyordu bkz: "In 1889, Max Talmud (later changed to Max Talmey) introduced the ten-year old Einstein to key texts in science, mathematics and philosophy, including Immanuel Kant's Critique of Pure Reason and Euclid's Elements (which Einstein called the "holy little geometry book")." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 10 yaşında ben dünyada böyle bi oldugunu farkında değildim abi. o zmn biri aynştayn'ı pumplamış bildiğin. benide pumplasalardı belki benderfafwrhfhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 savant mı düz otistik mi? savant ise süper, düz otistik ise hhmmm düz otistik.. iki haftada bişiler öğrenir durur sadece. bi işe yaramaz "Diagnosed with mild autism—Asperger syndrome" süper olm daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Myshkin said: nileppezdel said: hamsilipilav said: einstein'in beynini saklamışlardı zamanında ilerde işe yarar diye rahat olun gençler yetişirseniz sizide geliştirirler einstein'ın beynine göre Einstein öyle çok abartı zeki değil ki ya neye göre söylüyorsun bunu IQ'su 160 diye geçiyor da ona göre söylüyorum yani 160'sa abartılacak bir durum yok. Daha fazlaysa tamam abartalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 klasik bir nilep yorumu , ölü numarası yapın beyler gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dasaaa said: savant mı düz otistik mi? savant ise süper, düz otistik ise hhmmm düz otistik.. iki haftada bişiler öğrenir durur sadece. bi işe yaramaz "Diagnosed with mild autism—Asperger syndrome" süper olm daha ne seyi sorcam bu otistikler sadece ogreniyor mu, uygulama yok yani? c syntaxini ogreniyor mesela ama program yaz dediginde kaliplardaki seyler disinda bisi yazamiyor? oyle mi oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mantığını öğreniyodur ya. öteki ezber olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 o zaman muthis bisi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 dünyada 20 savant falan var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 abi baktimda unlu olanlarin hicbiri bi halt yapmamis, yok heykeltras yok jazzci yok bluescu oturup bilim yapsa ya bunlar... algoritma fln tasarlasinlar, integral fln alsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 justin bieber daha zeki bu çocuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 http://www.ahyap.com/blog/images/war3_fatal_error.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar