LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Kendime bir türlü tam ayarında bir downloader bulamıyorum. Uzun yıllar Flashget kullandım. Sonra çinliler satın aldı, bir acaipleştirdiler, kullanıcılar isyan edince yandan yemiş bir klasik versiyon sundular. En çok popüler olan jDownloader, Internet Download Manager ve orta seviyede tanınan Orbit'i denedim. Bu üçünde Flashgette ki rahatlığımı yakalayamadım. İlla ufak tefek gıcıklıklar çıkıyor her bir tanesinde. jDownloader'da bütün linkleri "flashgot(1) dizini altına toplayıp çekiyor, bir türlü dosya adı yapamadım onu. Diyeceksiniz ki "Flashgot kullanmazsan o zaman dosya adı olabilir belki". Evet belki olabilir ama bu seferde manager'da referrer olarak dosyayı çektiğim yeri kayıt etmez, elle girmek zorunda kalırım. Referrer önemli çünkü bazen dosyayı çektiğim yere geri dönmem gerekebiliyor. Ayrıca java tabanlı olduğundan sisteme yük getiriyor genelde. Oyun oynarken download'a limit koyup devam etmesini seviyorum ama RAM'den yiyor baya. IDM'de speed limit'i istediğim gibi kullanamıyorum. Ayrıca dosya gayet yavaş geliyor, çözemedim nedenini. Aynı linki jDownloader ile de denedim yani. Queues gibi bir özellik var, oysa ki ben direk "max simultaneous downloads 2" yapıyordum flashgette, hiç queue falan uğraşmadan kendi diziliyordu. Ne anlamsız şeyler bunlar. Ayrıca her download için ayrı bir pencere açıyor, sonra minimize ediyorsun. Orbit ise rapidshare'den dosya indirmemeye başladı. Alakasız çekmiyor. Onun haricinde Flashget'e benzerliği iyiydi. Sanırım dönüp dolaşıp Flashget classic'e döneceğim. Sizin kullandığınız downloader ve browser nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 opera+idm bi 10senedir falan böle hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Free Download Manager ve DownThemAll! kullandım ben. DownThemAll! kullanıyorum şu anda. Minimalist ve istediğim her özelliği var. Opera ile Orbit kullanıyordum, yukardakiler Firefox ile kullandıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar