stimpak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Yeniden kısa süreliğine 10$'dan account satmaya başlamışlar , 27 Mart 11.59 EST deadline vermişler. Hala almayan varsa kapsın. Ayrıca matchmakingden gelen coinler de ikiyle çarpılacakmış bu süre boyunca. HoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 hon sux dota lux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 isterse 5 cent olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 10$ HON Alacak arkadaslar bu linkten alsında bosa gitmesin yeni uyeler..her turlu destekler ve yanlarım ayrıca oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 oyuna 1, 2 hafta ara vermek lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 5 kisi toplarsan freewin haftası olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Daesu said: 5 kisi toplarsan freewin haftası olur ama lamee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 e alırsın artık 10 dolar freewinimize ekliyelim senide haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Uzun süredir oynamıyorum ne olmuş bu oyuna böyle ya. Batırmışlar oyunu. Tek istediğim map editor ve düzgün stabil dota herolarıydı... Daha fazla para kazanıcaz diye karman çorman etmişler oyunu. icefrog/valve'yi bekliyorum. Map editor acısından blizz dışında bir valve'ye güvenilir zaten... O yüzden çok umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 codemu girmemiz gerekiyoı 10 dolar icin? nerden bulucaz o kodu? ha baska bişimişs o hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 aldım ben de ucuzlamış diye de beceremedim oyunu bi hero geliyo karşıdan anlamıyorum ne olduğunu abartıp parantez içinde dota karşılıklarını yazsalarmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 addons lar var, wow daki gibi, o dediğin olayı + itemlerin spellerin dotadaki adlarını tower,hero spell rangelerini göteriyor. google da aratsan bulursun. honmod bence su an en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 eski bi hesabım vardı onu 10 dolara alamıyoruz di mi, illa sıfırdan hesap yaratmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Eski hesaplar açılabiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar