Magnum Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 evet, başlıkta belirttiğim gibi bir cep telefonuna ihtiyacım var. orta yollu bir şey arıyorum. bütcem fazla değil. kriterlerim wifi olsun, 5mpx kamerası olsun bi de mp3 çalsın (çalmayan kaldı mı?) hepsi bi arada olursa güzel olur ama olmasa da olur. Blackberry tarzı telefonlar da istemiyorum. hoş görünüşlü olması da tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 5800 var abi, ilanda olacaktı buralarda.. Düşünürsen ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yok ya, teşekkür ederim 5800 kullandım aslında memnun da kaldım (laptop icin satmıştım) tekrar alıp kullanmak istemiyorum. Ama yine de uygun bir şeyler bulamassam pm atarım, teşekkürler. yada dur bakim, bi pm atayım ben sana =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 n79 var eski telefonum. 300'e satabilirim. siyah renkli, aradığın özellikler var. tertemiz telefon. (kutusundan çıkan 2 renk kapağını kullanmadım hiç). 7 temmuz 2009'da almıştım. gps, wifi, mp3, kamera açısından gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 N72 kullanmıştım (hatta patiden satın almıştım) güzel telefondu fakat pek memnun kalmamıştım (aslında kalmıştım fakat 5800 dan daha çok memnun kalmıştım) bu yüzden Meow'ın telefonu şu an için daha cazip. Hoş, 5mpx kamera da aklımı çelmiyor değil ama bilemedim eheh. ps, bu arada n72 ile n79 karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama n serisi diye bir önyargı gibi bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bende var ama aşarmı bütçeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 fiyat soylemediğin iphone ise, muhtemelen aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 abicim bu tr den alınmış trcell kontratlı değil. factory unlocked. salak saçma illegal programlar yüklü değil. fiyatlar trcell kontratlılar belli internette. büyük ihtimal o fiyata satarım ben. özelden sor ortalama bi fiyat söylerim ama sonra üstüne çıkarsa kötü olur benim için. tam değerini bilemiyorum şu an. geçen sene iphone 4 çıkmadan önce fiyatı baya uçuktu factory unlockların. not : 1. el fiyatına değil 2. el fiyatına netteki. modeli LL us den alınma. baseband en son güncel. işletim sistemi 4.3 en son işte herşey şu anda. yani unoffical şeyler gerekmiyor kullanmak için. tahimini şu an trcell satanlar ortalama 1000tl ye satıyor kontratlı olanları. benimki zaten temiz hiç kullanmadım desem yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Smsung wave var bende. kız gibi hala ilk günkü gibi o derece temiz. kılıfından falan cıkarmıyorum çünkü hiç. dediğin tüm özellikler var hem de en iyi derecede. grantisi de 2 seneye yakın var daha. istersen 700-750 arası satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 samsung omnia lite satıyorum tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Omnia pek hoşuma gitmedi açıkcası wave güzel ama fiyatı da bütçemi aşıyor. teşekkürler yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 xperia x10 var dicemde 700e butcemi asiyor demissin neyse kg sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 butcen ne hocam senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 400-450 arası fakat şöyle bir şey var, 280tl nakit geri kalanı 2 farklı kredi kartı ile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 wifi olsun, 5mp kamera olsun 400-450 olsun zor biraz. vardır belki de begenmezsin sen muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 5800 şahane telefon ya :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bede satarım n79 taklası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 toggie said: wifi olsun, 5mp kamera olsun 400-450 olsun zor biraz. vardır belki de begenmezsin sen muhtemelen. e serisi telefonlar rahatlıkla bulunabiliyor, n79 da vardı alacağım. xaty güzel de bi fiyat yapmıştı aslında fakat alışverişi bazı sebeplerden dolayı tamamlayamadım. zaten meow'a da dedim, eğer bulamassam bu telefonu alacağım diye. şimdilik biri ile farklı bir telefon üzerinde anlaştık gibi, pazartesi günü belli olacak bakalım. (saati de sattım bu arada :D) bide gerçekten dokunmatik falan çok telefon var dediğim özellikler ile dediğim fiyata. n97ler, xperia miniler, prolar, samsunglar, blackberryler vs. yani ikinci el ortalama bir telefon için iyi bir bütce bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 beni aldatıyor bu valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 400 450 arasına o kriterlerde alınabilecek en iyi telefon 5800 usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 450ye fln iphone 3g bulunabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 xaty ile anlaşma sağlandı, muhtemelen telefonu bu hafta içinde yollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ağzına kırarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 param olsa senin de foto makineni alırdım :<. sırf telefonsuz kalmayın diye xaty ile irtibata geçtim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar