Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Alınık] Cep telefonu


Magnum

Öne çıkan mesajlar

evet, başlıkta belirttiğim gibi bir cep telefonuna ihtiyacım var. orta yollu bir şey arıyorum. bütcem fazla değil. kriterlerim wifi olsun, 5mpx kamerası olsun bi de mp3 çalsın (çalmayan kaldı mı?)

hepsi bi arada olursa güzel olur ama olmasa da olur. Blackberry tarzı telefonlar da istemiyorum. hoş görünüşlü olması da tercih sebebidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

N72 kullanmıştım (hatta patiden satın almıştım) güzel telefondu fakat pek memnun kalmamıştım (aslında kalmıştım fakat 5800 dan daha çok memnun kalmıştım) bu yüzden Meow'ın telefonu şu an için daha cazip. Hoş, 5mpx kamera da aklımı çelmiyor değil ama bilemedim eheh.


ps, bu arada n72 ile n79 karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama n serisi diye bir önyargı gibi bi şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abicim bu tr den alınmış trcell kontratlı değil. factory unlocked. salak saçma illegal programlar yüklü değil. fiyatlar trcell kontratlılar belli internette. büyük ihtimal o fiyata satarım ben. özelden sor ortalama bi fiyat söylerim ama sonra üstüne çıkarsa kötü olur benim için. tam değerini bilemiyorum şu an.
geçen sene iphone 4 çıkmadan önce fiyatı baya uçuktu factory unlockların.

not : 1. el fiyatına değil 2. el fiyatına netteki.
modeli LL us den alınma. baseband en son güncel. işletim sistemi 4.3 en son işte herşey şu anda. yani unoffical şeyler gerekmiyor kullanmak için. tahimini şu an trcell satanlar ortalama 1000tl ye satıyor kontratlı olanları. benimki zaten temiz hiç kullanmadım desem yeri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

wifi olsun, 5mp kamera olsun 400-450 olsun zor biraz. vardır belki de begenmezsin sen muhtemelen.


e serisi telefonlar rahatlıkla bulunabiliyor, n79 da vardı alacağım. xaty güzel de bi fiyat yapmıştı aslında fakat alışverişi bazı sebeplerden dolayı tamamlayamadım. zaten meow'a da dedim, eğer bulamassam bu telefonu alacağım diye. şimdilik biri ile farklı bir telefon üzerinde anlaştık gibi, pazartesi günü belli olacak bakalım. (saati de sattım bu arada :D)

bide gerçekten dokunmatik falan çok telefon var dediğim özellikler ile dediğim fiyata. n97ler, xperia miniler, prolar, samsunglar, blackberryler vs. yani ikinci el ortalama bir telefon için iyi bir bütce bana göre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...