screwy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben oynarım tabi halı saham falan yoksa bi de aksam oynayalım sahaya parası neyse verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Aynen bu sıcakta pişmeyelim, halı sahayla aynı gün olmazsa gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu hafta kesin olarak yokum ben. mezuniyetim var haftasonu. haftayadan itibaren katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://th76.photobucket.com/albums/j28/wyogyrl/th_count-me-in.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tamam abi akşam oynarız sorun değil, o zaman kendinize uygun günleri yazın ona göre kararlaştıralım bana her gün uyuyo mesela :) hafta sonu mu istersiniz hafta içi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çarşamba-perşembe 17.30'a kadar dersim var, bunun haricinde boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 pazar ve bazen carsamba dısında her gun saat 19 dan sora uyar bana.. 2 hafta sora staja baslıycam uzun sureli dusunerek yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tamam abi mokoko'yu bekleyelim o zaman o gelince bi tarih falan yazıp sezon açılısını yaparız, gerisi gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 beyler beni beklemeyin. şu anda hastaneden yazıyorum çok leş bi hastalık geçiriorm 3 hafta kadar yataktayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bugün eray oynuyodu gördüm ben, yetemiyodu =P benim zor olur heralde ya, vaktim kalmıyor başka bir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 geçmiş olsun mokoko. dün ezdim herkesi 3848 sayı attım sıradaki gelsin lütfen. abi doğru dürüst organizasyon yapamıcaz gibi basket oynamak isteyen bana ulaşsın en iyisi ben sizi de çağırayım arkadaşlarla oynarken falan turnuva çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Beyler yarın akşamüstü toplanalım, oynayalım desem kimler gelir? Rutine sokalım şu pati maçlarını tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ben gelirim. bugün döndüm tatilden, baskete açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Abi yarın pazartesi. Bütün haftasonu aklına gelmedi pazartesi yapalım demek mi aklına geldi? Yani deli gibi isterim gelmek fakat haftaiçi işe gidiyorum yarın yaparsanız bile bir ara haftasonu yapalım beyler hatta avrupa vs anadolu falan yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 geçmiş olsun diyenlere teşekkürler. artık iyileştim o yuzden gelirim bundan soraki maçlara. ama pazartesi stajım başlıyo. haftasonu olursa gelirim bundan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 cumartesiye kayacaz gibi duruyor bu durumda ama kemikleşmiş kadrodaki diğer adamların durumlarına da bakmak gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Benim bahsettigim avrupa vs anadolu olmaz mı? illa anadolu yapmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yapılır da sana yer kalmaz muha hah hah hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 e öeh bi zahmet 3vs3 yapmayız o zaman 4-5 kişi oynarız . Hayır ne bu futbolda da baskette de yer olmaması azıcık kontenjan mı acamıyosunuz saha 3 metrekare falan mı orda da eşşek kadar sahada yer yoka baglıyor ınsanlar burda da başlamayın gözünüzü seviim. Anadoluya benim katkılarım gelince avrupada karşılayabılecek güç olmadıgından korktular denmıyorlar da yer yok çıktı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 cumartesi oynasak mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Hadi akalım artık hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lan hepte bişi olduğu zaman basket oynayalım diosununz. :( ben hatunun yanına gidiorm cumartesi. haftaya yaparsanız gelirim artık. haftaiçide stajım var ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 burdan 4-5 kişi çıksa yeter ben de getiririm 2-3 kişi oynarız 4e4 falan olmadı 9 kişi olup 3e3 turnuva çeviririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben gelirim, no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bu arada hastalıktan dolayı yaklaşık 7 kilo verdim. artık dhaa atletiğim diyebilirm asdasdasd uçarım kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar