Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bence artemis drizzt ten iyi.. niyemi? drizzt artemisin yasabilecegi zaman kadar kılıc calısıyor;ondan en az 10 kat daha fazla tecrubeyle kapısıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 icewind dale trilogy'i de bitir sonrasini bosver zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Artemis i okuduğum 16 kitapta ki tüm karakterlerden daha çok severim ayrı ama;Drizzt de ayrı be kardeşim bırakında kollansın di mi? Adam drow,kılıç ustası,bilimum yararlı büyülü eşya var ki Guen i ayrı tutun o bir nevi yıkım ekibi:),sevgi ve saygı dolu,tecrübe desen gani gani,gözler menekşe,dudaklar kiraz:P daha öok şey sayılabilir ama bence tek eksik yanı var: Biraz abaza kendileri :PPP[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Drizzt'e şöyle güzel bir drow lazım tabi[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yok ya ne abazası silvermoon'da niye cok takılıyor sanıyorsunuz.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Kaçırın galiba? Drizzt Cat denen uyuz karaktere aşık oldu. Hatta son kitapta Zaknafein'e tercih edeceğini söyledi. (Koptu olay orada zaten. Drizzt' saygım sıfır) Salvatore ne yapacağını şaşırdı. Olaay aşk sokayım dedi gitti en şişirilmiş, basit karakteri seçti. (bence ve bildiğim kadarıyla yaklaşık 500 kişice.) Aşk konusunda iyice saçmalamaya başladı. Ama geri kalan kısımları bence oldukça güzel. IWD'den sornası güzeldi yaa bence. En azından günlük sistemine geri dönmüş. Bu arada bn Jarlaxle kadar sağlam bir karakter görmedim daha. O nedir öyle yaa? Tam nötr bir paralı asker :P[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Suark, 31 Ağustos 2004 22:26 tarihinde demiş ki: bence artemis drizzt ten iyi.. niyemi? drizzt artemisin yasabilecegi zaman kadar kılıc calısıyor;ondan en az 10 kat daha fazla tecrubeyle kapısıyor.. ne derseniz deyin, Silent Blade'ı (sessiz kılıç) okuyanlar sorularının cevaplarını alsınlar, çalışmada olssa şuda olsa die süründürmenin anlamı yok, o kitapta sonuç belirlendi, herşey yürekte bitio yürekte...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bu arada anlamadığım küçük bir nokta var.Jarlaxe alignment oalrak natural evil ama kitapta pek de fazla öyle gözükmüyor.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozen_Death Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 saolun abiler.kitebı söylediler diye kitabı bırakıyom.sizden yardım istiyom.sizde kitabın daha derin noktalarına iniyorsunuz.neyse artık ilgi için saolun[signature][hline]''I will lead them to their destiny'' Thrall son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Solufain, 01 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: Kaçırın galiba? Drizzt Cat denen uyuz karaktere aşık oldu. Hatta son kitapta Zaknafein'e tercih edeceğini söyledi. (Koptu olay orada zaten. Drizzt' saygım sıfır) Salvatore ne yapacağını şaşırdı. Olaay aşk sokayım dedi gitti en şişirilmiş, basit karakteri seçti. (bence ve bildiğim kadarıyla yaklaşık 500 kişice.) Aşk konusunda iyice saçmalamaya başladı. Ama geri kalan kısımları bence oldukça güzel. IWD'den sornası güzeldi yaa bence. En azından günlük sistemine geri dönmüş. Bu arada bn Jarlaxle kadar sağlam bir karakter görmedim daha. O nedir öyle yaa? Tam nötr bir paralı asker :P YUH Keserim drizzti. Zaknafain i drizzten çok severdim zaten. son kitaplarında iyice sıçmaya başlamıştı. sanki olay bulamayıp aptal aptal questler yaratılmış gibi. bu olay oluyosa Gerçekten bırakırım drizzt i zaten kılım cat e :D bide hangi kitapda oluyor sölermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zamanında söylendii gibi Bilmemki neden bu kadar sevilirsin Tuttuğun palalar ...üne girsin! Yannış olmadı di mi :D Aslında ben de Drizzt okurum sevmesem de ööle okurum zaman geçsin bi de FR bilgisi olsun biraz daha ama artık sıçmaya çalıştı bi şeyin bu kdr boku çıkabilir mi annamıorum para için sırf saçma sapan işler yapılıo bunun yerine salvatore abimiz bize yeni karakterlerle yeni seriler yazsa daha hoşlanırız gibime gelio çünkü ben artık Drizzt'in "Farklıyım ama onlardan biriyim" düşüncesinin 20 kitapta her bölümde bilmemkaç paragrafla işlenmesinden bıktım![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Evet ben de Mirası okuyup bıraktım. Ama arkadaşlar bilmiyorsanız söyleyeyim. Buz yeli vadisi serisi Kara elf üçlemesinden önce yazılmıştır. Hatta Salvatore Vulfgar'ı kahraman olarak seçmiştir. Daha sonra Drizzt ağır basınca olay Drizzt'e kaymıştır. Salvatore saçmalamaya başladı zaten ama sakın ola bedvirin kılıcı kitaplarını almayın bööö Ben değişiklik olsun elaine takılıyorum. Danışmanlar ve krallar serisi gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Harbi ya bu seriler yazildiktan sonra, son kitaplarda illada bir ask katiyorlar. Hadi bu biraz normal olsun ne guzel e yani heralde dikkat cekmek icin yapiyorlar ve abartiyorlar. bide birbirlerine askim askim diyolarda :D ne diyim daha[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Siz ne anlarsınız aşktan! :-P Adam ne yapsa yaranamadı size ha. Yıllarca sırf siz sıkılmayın diye samurai oldu kesti biçti, mamun oldu taklalar attı, köpek oldu dayak yedi, avcı oldu delirdi, mor gözleri parladı rage'e girdi, o boyut senin bu boyut benim derken envai çeşit yaratık kesti. Sırf siz heycanlanın diye ölümlerden döndü. Sırf siz hayatınızı düzgün yaşayın diye prensip dedi. Ve prensip derken b.kunu çıkardı. Sırf sizin için saçma sapan romantizmlere girdi. Böyle mi teşekkür ediyorsunuz ha, nankörler sizi! :)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 :) buda güzel bir bakis acisi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Eraq +1[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Vallahi Eraq çok güzel demiş.Adam bizim için şekilden şekile giriyor biz ne yapıyoruz.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Valla haklısın Eraq...Ne diyim yane.Ama ben hala drizzt'in cattie-brie'ya aşık olduğuna şaşkınım.Yani etrafında Alustriel gibi çıtırlar varken sen git yok cattie hayat dolu,yok cattie'siz yapamam,yok şu wulfgar ne şanslı çocuk de.Cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 lam adam hayatı boyunca abaz bakıyo alustrıel cok tecrubelı benı asar dıo ondan cıtır catıe sarıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Su an drizzt in maceralarinin 2. kitabina basladim tanrilarida katmislar masallah dragonlance geldi aklima umraim kaos savasina donmez[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 drizztin çıkan on kitabını (lone drow) yeni bitirdim abarttılar adamalr dağ patlattı[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 oha :D dag mi patlatti? nese soleme bakalim daha neler olacak[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 konu başlığına +1 diyerekten başlıyorum bir zamanında drizztin xena izlemeye benzediğini ve bir süre sonra sıktğını söylemişti, söyleyeni hatırlamıyorum ama 16 kitabın buyyeli vadisini azimle bide orjinal okuduktan sonra katılıyorum artık sırası bile belli son 100 sayfa falan genelde final showdown oluyo, kitabın geri kalanı da o showdown olsun diye yazılmış... ilk 3leme iyiydi sonrası drizzt geldi milleti biçtiye dönüyo dragonlance de de bir tek ikizlerin serisine bayılmışımdır, kalanı geyik. bir kitabında(ilk kitaplardan biriydi galiba) 12 kişi kaleye "sızıyodu", grup levelı 1.5-2 civarı kalkanı kılıçtan daha iyi kullanan tipler vardı. gidin "Dune"(sadece ilkini okuyun yeter o kalanı sıkıyo adamı) okuyun,biraz bilimkurgu kaçabilir ama iyidir, fedaykine sorabilirsiniz(o nicki kullanması iiçn en azından kitabı okumuş olması lazım)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Borbag, 03 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki: konu başlığına +1 diyerekten başlıyorum bir zamanında drizztin xena izlemeye benzediğini ve bir süre sonra sıktğını söylemişti, söyleyeni hatırlamıyorum ama 16 kitabın buyyeli vadisini azimle bide orjinal okuduktan sonra katılıyorum artık sırası bile belli son 100 sayfa falan genelde final showdown oluyo, kitabın geri kalanı da o showdown olsun diye yazılmış... ilk 3leme iyiydi sonrası drizzt geldi milleti biçtiye dönüyo dragonlance de de bir tek ikizlerin serisine bayılmışımdır, kalanı geyik. bir kitabında(ilk kitaplardan biriydi galiba) 12 kişi kaleye "sızıyodu", grup levelı 1.5-2 civarı kalkanı kılıçtan daha iyi kullanan tipler vardı. gidin "Dune"(sadece ilkini okuyun yeter o kalanı sıkıyo adamı) okuyun,biraz bilimkurgu kaçabilir ama iyidir, fedaykine sorabilirsiniz(o nicki kullanması iiçn en azından kitabı okumuş olması lazım) sende cogu kisinin gorulerinin aksinidusunuosun dragonlance chronicles bence guzeldi tam tersine ikizler kitapları sacmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İkizler saçma değil. Raistlin evil grin çekip Muhuhaha demediği için eksik kalmış. Ama chronicles yönetir.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar