FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yalan lan bu koduğmun şeyi. güvenip koştum markete aldım geldim, bi bok yaptığı yok. ayrıca kafama sıçayım, kalem çevircem diye odanın her yerine mürekkep fışkırtmışım. çarşaf, masa, defterler, kitaplar, kulağımın için, ayaam falan her yer simsiyak :(
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ilkokuldayken de dilini kirik hata$ cetvel arasina kaptirirdin, atlas uclu kalemin kicindaki kapagi vakumlardin falan.
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yok abi öyle kalem çevirme değil, headseti kırdım, mikrofon kısmından demir çıktı. büküp kaleme yabıştırdım, sallıyodum metalle birlikte çok eğlenceliydi. :( nasıl çıkar o mürekkep ya? ananemi aradım, çamaşır suyu! dedi de o da rengini üzer gibime geliyo.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kosla oxi action vanish betamax tri-double concentration extra good alman gerekiyordu, o alt modeli çünkü.
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sabun (tu) http://www.meleklermekani.com/imagehosting/sabun1-8396.jpg
Buddha Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mürekkep çıkar mı ya Hz. Kosla Veniş Ekşin Fatalty falan olması lazım.
Öne çıkan mesajlar