Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ürün bu alet bu ama vatanın sitesinde iğrenç doğru düzgün bilgi bile yazmıyolar nedir ne değildir tarzında. alınırmı kullanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 alinir, niye alinmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yok memlekette kingston markasının ezici bi üstünlüğü varda 2 tane 2 gb almak yerıne 2 tane 4 gb alıyım dıyorum bunun fiyatı ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kingston'dan pahalı olması lazım corsair'in alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Corsair en iyi markalardan biri, nası alınmza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 alınır yav. ram üretimini bırakan kimdi ya bu arada. ocz mi yoksa corrsair mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 alınmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 corsair, ocz, gail, mx tech, g.skill bunlar iyi markalar bence. kingston alacagıma corsair alırım. her türlü giderleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben kingston yerine 2x2gb corsair aldım geçen ay, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kingston loool.. corsair al tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 geil öneriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 OCZ'den vazgeçmem ama düz ram değil tabiki soğutmalı olanlardan Ocz X fln gibin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 1-2 saniye kar etmek için tasa ettiğiniz konulara bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 corsair iyidir.ben kingston alacaktım vazgeçtim ocz aldım paraya kıyıp.corsair alacaksan al işte düşünme bile.ama cl9 alma bence.cl7 falan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Fransuxa said: yok memlekette kingston markasının ezici bi üstünlüğü varda 2 tane 2 gb almak yerıne 2 tane 4 gb alıyım dıyorum bunun fiyatı ucuz. Eskiden Türkiye piyasasında çok fazla ram çeşidi yoktu ( Marka olarak ) ve o zamanlar diğer markalara göre daha ucuz olduğundan dolayı ismi akıllarda kaldı. Birde "ömür boyu garanti" veren tek firma idi :) Kingston kötü değil ama daha iyileri varken/bulabiliyorken gerekte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 jonq said: Kingston kötü değil ama daha iyileri varken/bulabiliyorken said: gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar