fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://news.yahoo.com/s/ap/20110319/ap_on_en_ot/eu_germany_knut_death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 goodbye sweet prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 :( çok da sevimliydi namıssız. artık cennete ait o beyaz kanatları ve kürküyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hurriyette kanat atkaya mıdır nedir o adamın güzel bir yazısı vardı konuyla ilgili. 6 ay sonra ilk kez kağıt üstüne yazılı bir hürriyet gazetesi okumak zorunda kaldım bugün, bu sebepten biliyorum. bir de the bear diye bir filmde oynayan ayılar vardı böyle meşhur olan. onları da bakıcıları vurmuştu sanırım kafeslerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sensiz kutupların tadı yok üşüyoruz buralarda knut reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 çokta fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ahahaha gökalp. kutupta yaz gibi özledim seni simdiden Knut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ölünün arkasından konuşulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 yazıyı okumadım ama bedevi falan bi ilişkisi varmı cinayetin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ayrıca knut canlı yayında can vermiş izleyicileri eğlendirirken. the bear filmindeki ayılar rapçi gibi silahlı çatışmada ölmüşlerdi. kafayı çekip, çifteliyle kafasını dağıtan rockstar ayı haberini duyduğunuzda böyle konuşabilecek misiniz? ayı güzel hayvan yalnız gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Cenazesi yarın öğle namazına müteakip frankfurt camiinden kaldırılacakmış. Acımız büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ayı gerçekten çok iyi hayvan. rusları sevme nedenim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bedevin olaydım da ölmeyeydin Knut'um :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 genç bedeviler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://interspecies.files.wordpress.com/2009/10/doerflein-tod.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 sana da güle güle knut. sanki o zamanlar görmüş geleceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Ankaradaki fil mohini ne oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zZLKb_5S21E:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Aket-Atum said: Ankaradaki fil mohini ne oldu acaba Sakarya'nın Hendek ilçesinde belediyenin mesire alanında kurduğu hayvanat bahçesindeki midilli cinsi iki at, kimliği belirsiz kişilerce çalınarak kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 hep kokoyn çekiyo bunlar bunun beyazı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bir kutupayim, veya grizzlym olsun isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 http://nox.uoturk.com/wp-content/uploads/2010/08/pbear.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 bi gassarayli knup vardi noldu ona? adam fenere 3 gol atip gitmisti sonrada fener atkinsonu alip 3 gol attirip yollamisti geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar