Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 Eylül Yunanistan-Türkiye

Tapir_Tahir

Öne çıkan mesajlar

çok da zor olmicak bence sadece adamlar avrupa şampiyonu oldu diye gözümüzde büyütüyoruz. doğru şampiyon oldular kutlarız ama adamlar dünya kupasında ilerleyememişken biz de 3. olduk. yani anlatmak istediğim çok değişken şeyler bnlar,zor olacak denilicek bi maç olduunu sanmıyorum[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar tam gaz yalnız, bu maçın oynanacağı statın adı zamanında türkleri denize döküp bu stadın bulunduğu yerde ölen bi komtanın adıymış, diğer bi stadlarının adıda öyle bi türkleri yenen adamın adı mı ne, oha ya bu ne manyaklıktır abijin, bunlar hakediyo 'İstanbul since 1453' pankartını e.[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty"
Sosyal ağlarda paylaş

evet istekleri primi alamadıkları için takımda huzursuzluk çıkmıştı geçen günlerde. Umarım onların federasyonu bu sorunu çarşamabaya kadar çözmez:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

onların constantinople demesi onların yarası ama
bize bir zararı yok desinler, cevaben de siz hala unutamadınız mı o yarayı dersin olur biter

ama yunanlıları denize döktük demek bize bir şey kazandırmıyor, tam tersine denize dökme eyleminde de constantinople kelimesinde de sonuca bakarsak Türkler kazançlı çıkmış olaylardan ;)

o yüzden adamları kaşımamak lazım zira zaten kaşınıyorlar onlar biz sesimizi çıkarmasak da, bırakın kaşınsınlar bırakın desinler :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul was constantinople
now it's istanbul, not constantinople
been a long time gone, constantinople
now it's turkish delight on a moonlit night

every gal in constantinople
lives in istanbul, not constantinople
so if you've got a date in constantinople
she'll be waiting in istanbul

even old new york
was once new amsterdam
why they changed it i can't say
people just liked it better that way

so take me backto constantinople
no, you can't go back to constantinople
been a long time gone, constantinople
why did constantinople get the works?
that's nobody's business but the turks!
[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece NTV'de 90 dakika'yı izlerken, izlediğim değerlendirmeler aslında akla çok uygun geldi.

Birincisi bu maç her iki takım açısından da stresli ve zor bir maç olacak.

Önce Yunanistan cephesinden başlayalım,
Arnavutluğu küçümsemeleri ve şansız iki gol ile yenilmeleri nedeni ile herşeyden önce rehavetten uzak olacaklar. Kesinliklikle konsantrasyonu yüksek tutmaya çalışacaklar. Arnavutlara yenildikleri maçı baz alarak yorum yapmak çok ama çok tehlikeli.
Defans'ta etkin oyuncularında eksiklik söz konusu, oyuncunun hava top hakimiyetinin temel olduğu söyleniyor ne derece doğru bilemem. Yine de böyle bir eksiklik Yunanlılar için dezavantaj teşkil edebilir.
Onlar da en az bizim kadar stresli olacaklar, bu maçın kazanımı her iki taraf için de bir prestij mücadelesini aştı, puan kaybının Yunanistan için stresi bizden fazla, çünkü onların bir yenilgileri var.

Gelelim Türk cephesine,
Kendi sahasında puan kaybı yaşamış bir takımız, bu nedenle deplasmanda çıkarılacak puan yada puanlar dünya kupasına gidecek takımı belirleyeceğini tüm televizyonlar, tüm radyolar ve tüm gazeteler bas bas yayımladı, bunlara ne oyuncuların nede teknik heyetin kulak tıkamadığını düşünüyorum, buda milli takımımızı yunanistan kadar stres içine sokuyor.
Milli takımın oynadığı futbol'un hem hazırlık maçları döneminden hemde ilk eleme maçından da gösterdiği, herhangibir sistem üzerine olmadığı. Oyuncu seçimindeki hatalar ve kadronun dizilişinin hala daha, bu takım bu işi başarabilir güvencesi vermediği ortada, bunu seyirciler kadar oyuncular da biliyor, ki Gürcistan maçı sonrasında yapılan açıklamalar da suçlama bazlı konuşmalar bunun etkisi.
Teknik heyet hala daha yanlışlardan ders almış izlenimi vermiyor, Lütfen birisi bana Neden Hasan Şaş'ın Pire'ye götürüldüğünü açıklayabilir mi? Oynatamayacağın bir oyuncuyu, kendi hatası nedeni ile seni bir maç önce 10 kişi bıramış bir oyuncuyu neden götürürsün, anlayamıyorum.

Kısaca durumu değerlendirip genel olarak maça baktığımda,

Konsantrasyonunu en çok koruyan, stresini yenebilen, savunmayı iyi yapan takım bu maçtan daha başarılı çıkacak.

Genel olarak Yunanistanı bizden bir kaç adım önde görüyorum. Eğer oylamak gerekirse %55 Yunanistan, %45 Türkiye olarak düşünüyorum şans dağılımını.

Eğer milli takımımız da sadece isim bazlı değil, performans bazlı bir kadro oluşturulacak olursa, bizde ki süpriz gol ayakları kesinlikle daha fazla, bu da skoru kendi lehimize çevirmek için büyük bir imkan.

Yine de Hasan Şaş'ı Pire'ye götüren zihniyet bana bu süprizi yaşatabilir mi? Bilmiyorum.

Umarım yenebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

yunanistan kazanır...
çünkü %99 yunanistan demekle %51 yunanistan demek arasında bence fark yok

yine zamanında Hıncal Uluç'un söylediği bir sözü düşününce böyle görünüyor sonuç, %99'luk bir ihtimalde iş tersi olursa insanlar "eh işte o kalan %1 gerçekleşti", %51'lik durumda yine tersi gerçekleştiğinde insanlar yine "zaten %49 vermiştik diğer takıma, olasılık dahilindeydi" diyeceğine göre birkaç adım önde olan takımın kazanacağını söylemek çok yanlış olmaz şu anki duruma göre

ama bu gece yatıp yarın bambaşka insanlar olarak kalkarlarsa bilemem ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Selam Blackrose,
Yüzdeleri yazarken de belirttiğim gibi buradakiler kazanma değil şans yüzdeleri. %45 ile %1 arasındaki farkı bizim lehimize bitebilecek skor şansı olarak görüyorum. %1'de bu imkansıza yakınken, %45'de daha fazla ümit var.
Dediğim gibi bizim oyuncularımız daha yetenekli, daha güzel oyanayabiliyorlar, daha çok süpriz gol ayağına sahibiz, bir de takım olabilsek.
Sosyal ağlarda paylaş

evet umarım bu sefer Nihat'ı ve daha genç oyuncuları daha erken oyuna koyar Ersun Yanal da en azından bir kerecik olsun da "neyse en azından beklediğimiz kadro çıktı ve yine olmadı, demek ki sahaya çıkan kadroyla alakası yokmuş" diyebiliriz

kazanırsak da zaten tartışılacak bir şey yok, istediğimiz, beklediğimiz olmuş olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...